Twinsmomy MomsMeteor evden çıkmıyoruz. Kimseyle görüşmüyoruz. Her türlü alışveriş internet uzerinden. 🤷🏻♀️
Merve201119 MomsMeteor yani evden çıkmamak mümkün değil gerek alışveriş gerek oglumu okula götürüp getiriyorum arada cocuklarimi hava almaya çıkarıyorum tenha yerlere mümkün olmadıkça kalabalık alanlara pek girmiyoruz her türlü temizliğe dikkat ediyorum oğlum haftada iki gün okula gidiyor okuldan gelince direk duşa girer maskesiz nefes almiyoruz Allaha emanet yaşıyoruz ama disarda gercekten maske takmayan insanları gördükçe cok simir oluyorum aksesuar gibi çene altına takanlara hele ayri sinir oluyorum lanet virus biran önce bitsede kurtulsak cunki yazin maske takmak cok eziyet gercekten sıcakta insan maskeyle nefes almayada zorlanıyor rabbim hepimizi korusun ve yardımcısı olsun insallah
pandemibebegi En başından beri aynı şekilde dikkat ediyorum. Kimseye gidip gelmiyoruz, temizliğinde dikkat ediyoruz, dışarıda maskemizi indirmiyoruz. Ama dışarıda maskesiz ve tedbirsiz insanlar gördükçe kendimi salak gibi hissetmeye başladım. Çok can sıkıcı.
MomsMeteor pandemibebegi bende öylr malesef. Ama cok canım sıkılıyor cook. Oglumu en guzel zamanları evdeyım mutsuzım
MomsMeteor Merve201119 amin çok zor okullu cocuklardada zor.. cunku okulda maskeler hep ınıkmıs haklı olara ufak cocuklar. Valla allah bu gunumuzu aratmasın daha kotu gunler gostermesın
Merve201119 MomsMeteor amin inşallah ogluma mümkün olduğunca tembihliyorum maskesiz sakin dolasma kolonyasini dezenfektani mendili hep yanında dikkat ediyorum anne diyor ama tabi ne kadar bilememki
Twinsmomy MomsMeteor aynen öyle. Her şeyleri internetten sipariş veriyorum. Buludgum ilçede geçen hafta biraz daha azalmışti gidip bı kaç parça bişey alacaktm bu hafta bı baktım her yer kıpkırmızı olmuş cesaret edip gidemiyorum. Bizim aksimize insanlar buraya tatil e gelmek için planlar yapıyor ya ona daha çok kızıyorum. Evden illa çıkarsın parka bahçeye kimseyle görusmeden ama ben burda evden çıkamıyorum insanlar buraya akın ediyor.
2erkekannesii Valla kimse kusura bakmasın da çoğu insan birbirine gidip geliyor. Hiçbir şey yokmuş gibi de sarmaş dolaş fotoğraflar atıyorlar kankalar. Böyle cahillik olmaz. Bunun sonucu tabiki vaka artışı ve ölüm…
1yenianne Evden çıkmıyoruz ama artık o kadar çoğaldı ki markete gitmek bile korkutuyor Allah hakkımızda hayırlısını versin umarım biter şu hastalık kurtuluruz 😕