Patis Bebegimin ayagi corapta uzun sure kaldiginda cikardigimda kotu olmasada hafif eksimsi kokuyor. Normal mi sizce? Kv tuzlasak yikarken kokmazdi dedi
Arasannesi Patis normal özellikle ilk dogdugu zamanlar bir 3 aya kadar elleri ve ayakları ekşi ekşi kokardı büyüdükçe geçti😀
Bircicekkiz Patis yani yalan söyleyemem ben 40 yıkamasında az bişey suyuna tuz atmıştım 🤭 ama yinede dediğiniz gibi koku oluyo ayaklarında 😌 parmak aralarında havasızlıktan oluşan şeyler oluyoya onlar koku yapıyo 😌
pandemibebegi Normal bence. Bebekler de terler. Terleri gül kokacak değil ya 😄 gerçi benim bebişimin teri bile gül kokusu gibi geliyor bana 😄
Patis pandemibebegi bana da oyle geliyor tabi ama derler ya bebek hic kokmaz die bizde bi anormallik mi var dedim 😄
curly_mom Patis ayy benim oğlan da çok terler özellikle saçları ensesi ayakları. acayip de ter kokar 😅 ben de tuzlamadım ama tuzlu suyla yıkadım, yine de kokuyor 🤷🏻♀️ Bize misler gibi geliyodur ama bildiğin ter 😂
MrsDumanAda Benim kızımda terleyince kokuyor hele ayakları hava almadığı için kokuyor benim kayınvalidemde öyle dedi ilk yıkarken tuzlamadınız mı bunu dedi bende turşu mu kuruyoruz kokarsa koksun dedim 🥰🥰♥️ Bal kokulu onlar bal koksun ya ne olacak ♥️
Arasannesi Patis 😂 hahah ya bizim de öyleydi.koltuk altında falan böyle ölü deri gibi seyler oluyodu onlarda kokuyodu. dedıgınız gıbı hem de hergun yıkanmasına ragmen.ben cok sevıyodum hep kokluyodum😅 sımdı 13 aylık kalmadı o kokulardan eser
Patis Bircicekkiz yani normal o zaman 🙄 pemi gidiklarinda bogumlarinds fln boyle kumas yada kir.birikmesi gibi oluyo mu. Bizim ki tombik belki de ondan 😂
Patis Arasannesi valla bende cok seviyorum hic rahatsiz olmam 😂 iyi bari bende tuzlamadim da o yuzden koktu heralde cocuk 6 aylik aksam tuzliyim bari diyodum 😂
Bircicekkiz Patis bazen oluyo gıdıkta özellikle kıyafetlerinden tüyler falan bulaşmış oluyo genelde 😌 benimkide az bişey tombiş ondan belki dediğiniz gibi 😌🥰
Civcivimm_ Bizimde oyle elleri boynu ayaklari kokar 😂 bide hemen kirlenir anlamadim ayaklari surekli çorapta
Arasannesi Patis 😂 ay yok aman aman hiç aklınıza getırmeyın onu.yazık günah mınıklere.hiç sevmıyorum o tuzlama işlerini falan