bbb2019 Gozde_alparslan calpol iyi geliyor biz 3 günde calpolle atlattık doktora danışıp saatli olarak onu verin
Aliveannesiiii Gozde_alparslan oğluma test yaptılar pozitif çıktı dediğiniz gibi ateşi birdeb çıktı çünkü burnu tıkandı. Bakalım bu süreci atlatalım başka birşey istemiyorum:(
Gozde_alparslan Aliveannesiiii inşallah insalalh çok çok geçmiş olsun rabbim en kısa sürede şifasını versin canm atesini kontrol et devamlı çok yükselmiyor en fazla 38 oldu ama ben resmen. İki gece uykusuz kaldım başında nöbet bekledim
Mom081 Gozde_alparslan allah yardimcij olsun çok uzuldum insallah biran once bebegin iyilesir bu covid belasindanda kurtuluruz insallah yavrum benim ya
Gozde_alparslan Mom081 ay inşallah insallsh dua et lütfen rabbim kimseye vermesin bu lanet hastalık bir an önce bitsin
Elifeslem1 Gozde_alparslan sıkmayın kendinzi eşinizin bulaşıklarıni yedikten sonra balkonda biraz bekletin sonra yıkayın yada maske takıp direk yıkayın
Gozde_alparslan Elifeslem1 yok kağıt tabak çanak kullanıyoruz yediklerini odasında çip poşetine koyuyoruz heemen kapıya sonra maske ile dolaşıyorum bende evde aynı lavaboyu banyo yu kullanmıyoruz