BurcuKucuk Bugünkü yemek postu da benden olsun. Sizde akşama neler var? Benim menü mercimek çorbası, karnıyarık, pirinç pilavı, cacık bir de tatlı yapmak istiyorum ama karar veremedim 🙄
prenses_annesii2603 BurcuKucuk mercimek çorbası fırında tavuk, Pirinç pilavı ayran tatlı olarak ıslak kek
BurcuKucuk prenses_annesii2603 ellerinize sağlık sizlere de afiyet olsun Rabbim sofranıza bereket versin 🤲🏻
BurcuKucuk Ikrazumra19 ellerinize sağlık sizlere de afiyet olsun Rabbim sofranıza bereket versin 🤲🏻 en sevdiğim menülerden ama köfteyi bir türlü tutturamıyorum tarif alabilir miyim 😇
BurcuKucuk Han30 ellerinize sağlık sizlere de afiyet olsun Rabbim sofranıza bereket versin 🤲🏻 makarnayı önceden haşlayıp yapıyorsunuz değil mi ?
BurcuKucuk Balkizlarim ellerinize sağlık sizlere de afiyet olsun Rabbim sofranıza bereket versin 🤲🏻 havuç çorbası hiç duymadım nasıl oluyor ? Oğluma yaparım 🙈
Ikrazumra19 BurcuKucuk tsk ederim canim amin cumlemizin sofrasina evine bereket versin rabbim🤗 Ben goz karari yapiyorum aslinda 700-800 gram kiyma 1 tatli kasigi toz kirmizi biber tatli 1 cay kasigi kekik 1 cay kasigi kimyon Karabiber 1 tatli kasigi tuz 1 yumurta 1 yemek kasigi sivi yag 1 tatli kasigi salca 1 tane rendelenmis sogan 1 tane rendelenmiş sarimsak Goz karari ekmek ici🤗
Han30 BurcuKucuk sagolun canlar sizinde bol bereketli sofralarınız olsun. Evet fırın makarna diye satılan makarnalar var biraz kalın uzun makarna gibi önce haşlayıp sonra başamel yapıp karıştırıp üstüne kaşar atıp fırında 20 dk fansız pişiriyorum biraz zaman varsa dinleniliyor çok da güzel oluyor☺️ Normal makarna ilede olur bu arada fırın makarna şart degil☺️
Balkizlarim BurcuKucuk çok teşekkür ederim amin ecmain canım 😍 bayılarak içiyorlar efsane bir çorba deneyin derim♥️🤗
Beyazlale BurcuKucuk biraz hastayımda tarhana çorbası yaptım. Yanına ne yapsam diye düşünüyorum. Makarna mı yokda kuru patlıcan kavurması mı bilemedim🤷🏻♀️
Merve201119 BurcuKucuk tarhana çorbası etli güveç sebzeli bulgur pilavı yoğurt salata tatlı olarak kakaolu kek yaptım
BiricikAilem BurcuKucuk Sucuklu kuru fasülye, pilav başka ne yaparım karar veremedim. Birazdan havuçlu üzümlü kek ve damla çikolatalı kurabiye yapacağım. Hatta kalk kızım çık şu forumdan işine bak oğluş uyanır birazdan😅
Dogavesultan BurcuKucuk dünden tavuk suyuna çorbam var yanına kızıma kabak sandal yapıcam kendimede mantı 😍😍😍
Nik_mik_yok BurcuKucuk Havuçlu tavuk suyu çorbası Fırında terbiyeli tavuk baget ve patates Garniturlu pilav Salata