Mavikelebekkkkkkk Arkadaslar meraba bebegim 4 bucuk aylik ve eli surekli agzinda uzeri surekli islaniuo . Eli hep kulaginda 2 gun oncesine ates de hafif oldu . Sanirsam dis zamani geliyo . Kehribar kolyeyi duymustum . Salya akmasini engelliyo kolay dis cikariyo diye . Ama salya akmasi duydugum kadariyla saglikli olaniymis . Eger o salya ice dogru akarsa balgam yada bronsit oluyomus . Bu durumda kehribar kolye saglikli mi olur acaba yoksa salyayi tumden mi keser aklimda deli sorular 🤔sizin kullanip memnun kaldiginiz marka var mi acaba orjinal urun bulmak zor cunku
Mutlubebis Mavikelebekkkkkkk orijinalini aldım ama bize faydası olmadı maalesef. Ama memnun kalanlar da çoğunlukta.
Eylusunannesiii Mavikelebekkkkkkk bebegim dogdu dogali kehribar kullanıyorum 3 aylığız salyalari var 2 aydan beri son 1 haftadır aşırı derecede akiyor ama kehribar engel olmadi salyasina 🤷🏼♀️
Babybloom Mavikelebekkkkkkk bende kehribar kolye var, hediye gelmişti ama hiç işe yaramadı. Bir de ben korktum boynuna dolamaya.
iamthed Ben sadece beğendiğim için takıyordum, herhangi bir faydası olacağına hiç inanmıyordum ama oğlumda ne diş ağrısı ne de salya sıkıntısı yaşamadık. Bu çocuğumdan mı kaynaklı kolyenin faydası mı bilmiyorum tabii
Babybloom Babybloom ilk çocuğumda hiç kullanmamaıştım ama hiç diş ağrısı, salya filan da yaşamadı. Yani bazı bebeklerde olmuyor, kolyeyi beğenen insanların bundan dolayı beğendiğini düşünüyorum. Bence kolye etkisi değil🤷🏻♀️