Merhaba hanımlar tecrübeli annelerden bilgi ve öneri almak istedim benim kızım Haziran’da 3 yaşına giricek bı ay önce tuvalet eğitimine başladık 3 gün kuraliyla ilk gün tabiki kötü geçti altına yapmalar falan ama ikinci günde söylemeye başlamıştı geceleride hiç uyamayip sık sık uyandırmama rağmen yapmiyodu tutuyodu tuvaletini uyanınca yapıyordu bı hafta olduqunda iyice alışmıştık tuvalete kendi söylüyordu hatta koşa koşa tuvalete gidiyorduk sonra büyük tuvalet yapma korkumuz başladı bütün gün 5 dakikada iki yada 3 kere tuvalete gitmeye başladık sabahtan akşama kadar büyük tuvaletini tutup akşam geç saatlerde artık daha fazla tutamadığı için ağlayarak çığlık atarak yapiyodu yapincada acıyo anne diye ağlamaya devam ediyordu şimdide bir haftadır küçük tuvaletini altına ve olduğu heryere yapmaya başladı napicagimi şaşırdım ne güzel alıştı diye sevinirken sanki en başa dönmüş gibi hissediyorum bütün gün gözüm kızımda altına kaçırmışmı yada evde bı yere yapmışmı diye sürekli tuvaletin varmı diye sorupta baskı da yapmak istemiyorum o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim birazda uzun oldu kusura bakmayın 🌺