Oglusum5357 Bunları detaylı olarak nerden öğrenebilirim, en iyi anlayabileceğim bı program ya da youtuber fln. Varmı kizlar
esmirna16 Oglusum5357 forumda falan çok anlatan oldu. Arama kısmından bitcoin falan yazarsan eski postlar gelir. Bayağı güzel özetleyen toparlayanlar vardi ama gireceksiniz piyasaya acele edin ve karınızı her zaman alarak ilerleyin. Piyasa 6-8 aya tersine dönecek. Serbest düşüş yaşanacağı zamanlar gelecek. Sonra toplanması en az 2 yıl.
mombeto Oglusum5357 şimdi altcoinler var paribudan parayı yatırıyorsun. Hangi altcoine para yatırmak istersen ona yatıyorsun yüzdelik olarak değerleri bunları düşüyor ya da çıkıyor. Yüzdesi düşükken yatırcaksn ki yüzdesi yükseldiğinde senin de paran yükselsin. Ama düşükken yatırdıktan sonra düşedebilir hep çıkmıyor tabi gece bazen çin ve abdnin piyasası açıldığı için yükseliş olduğu oluyor o da senin yatırdığın coine denk gelmeli tabi ama baktın düşüyor satıp karını alırsın 3 lira veriyorsun tabi al sat işlemini yaparken. Uzun vadeli düşünüyorsan yatırıp unutacaksn parayı sonra bakmışssın yükseldi bozarsın ama günlük karlar haftalık karlar için sürekli takipte olmak gerekiyor. Ve alarm sistemi var işte şu kadar zarara kadar uyar diyorsun ya da şu kadar kar olunca
Oglusum5357 esmirna16 Ya açıkçası bakıyorum sabahtn beri çok anlayamadım cnku hiç yapmadım daha önce o yuzdn bı bilenden öğrenmek istedim üst üste çok soru olmuş postlarda braz birbirine girmiş karşılıklı olmaynca şey yapamadım sizin gördüğünüz basit yorumlar varsa etiketyebiirseniz sevirim
Pattis esmirna16 piyasa ile ilgili bu bilgileri nerden öğreniyorsunuz bende takip etmek amaçlı soruyorum
esmirna16 Pattis 2017den beri piyasadayim çok kaybettim kazandım da yani zamanla oluyor işin açıkçası. Bir sürü takip ettiğim sayfa telegram grubu var. Benim analiz yapacak vaktim olmadığı için o işlere giremedim sadece. Yani burada diyenler var emeksiz para diye ama aslında bitcoine bildiginiz ciddi mesai harcaniyor.
mombeto Oglusum5357 ona bir şey diyemem canım çok değişiyor ve o kadar fikrim yok. Ama bizim holo şu anda eşim değiştiriyor arkadaşlarıyla konuşup falan
esmirna16 Oglusum5357 Benim takibimdeki coinler zil, wan, npxs, dent şu anda. Yukselenden çıkıp düşüne giriyorum. Ama lütfen yatırım tavsiyesi değildir bunlar ben zamanında çok zarar ettim bu piyasada çünkü gün sonunda kendi kararınızı verin
enveryigit Bizim bir arkadaş bütün birikimini bitcoine yatırdı. Arabasını evini sattı bitcoine koydu. Kazandı baya sonra düştü bitcoin panikledi bozdu o panikle baya bir zarar etti beklemedi. Sonuç olarak yirmibin lirası kalmış diye duydum. Çok üzücü. Oysa bitcoinden kazananlar var.
esmirna16 enveryigit Piyasa böyle devam etmeyecek tersine dönecek trend 6-8 ay sonra kar edenler eğer zamanında piyasadan cikmadiysa karını cekmediyse stop limit koymadiysa zarar edecek zaten maalesef. Ben de zarar ettim ama kar da ettim. Yapa yapa öğreniyor insan.