CanimKizimmm Bebegim 1,5 aylık yatarken hep sag tarafina yatiyor ne kadar sola cevirsemde bir sekilde kafasini döndürüyor..sag tarafi düzlesmis sol tarafi bombeli gercekten kotu duruyor ya duzelir mi buyudukce 🤦🏻♀️🥺
Sevda6767 CanimKizimmm benim ikizlerimin ikisinin de yamuk yumuk:) kusuyorlar diye sağ sol yatırıyorum bir Ilgınc görünüyor uzun bir şey oldu çıktı:) uyanıkken dikkat etmeye çalışıyorum ama yine çeviriyorlar sağa sola. Ben de merak ediyorum düzelir mi diye
Kubracsr CanimKizimmm benim de oğlum 5 aylik olacak yakında kendisi daha rahat ediyor sanırım hep sol tarafa çeviriyor kafasını yamukluk var düzelir mi bende merak ediyorum
CanimKizimmm Med oyle yapmaya calisiyor arkasina yastik battaniye sıkıstiriyorum hic olmadi donemedi düz arkasina yatiyor eahat edemiyor heralde solda
Aysel44 Benim oğlum 2 yaşına geldi nerdeyse ben de 2 aylık olmuştu nerdeyse farkettim hep aynı tarafa yatıyordu dokyır bile dedi şekilm bozzukupu var yattığı tarafa hep yastık koyup çevirdim şükür düzeldi 1 yaşına kadar tamamen düzeliyor ama dikaat edin mutlaka
CanimKizimmm Aysel44 uyaniyor ama hep o tarafta derin uyuyamiyor oyle de uzuluyorum uyuyamiyor yoruluyor diye🙁
Aysel44 CanimKizimmm yatağı yönü değiştirin ters yatırmayı deneyin işe yaramıştı bende inaşşah düzelir zamanla