Sedaahmet 27Melikekaplamorak27 iki cocugumu da 6 ayliktam sonra koymaya başladim. Ama max, 10 dk tutuyordum. Sadece işim oldugu zaman koyuyordum. Oglum 11,5 aylikken yürudu. Şuan 24 aylik. Kızım da 10 aylik. 😊
gamzeoguz3 27Melikekaplamorak27 ben 6 ayına girdiğinde koymuştum 9 aylık yürümeye başladı erkek çocuklarında pek önerilmiyor benim kızımda sorun yaşamadım
Berenkooommm 27Melikekaplamorak27 5,5 aylıkken koydum şimdi tam 6 aylık yani 15 gündür koyuyorum çok güzel haraket ediyor
Sedaahmet 27Melikekaplamorak27 şart degil bence.cünkü her bebek bir degil. Benim oglum sürünüyordu ama hic emeklemeden yürüdü. Kızımda simdi sürünüyor sadece.hic sürünüp emeklemeden yürüyen bebekler var 😊
Berenkooommm 27Melikekaplamorak27 yerde yattığında hafif hafif sürünüyor yürüteçe bindiğinde çok güzel adım atıyor
Eylusunannesiii 27Melikekaplamorak27 yurutec yerine bence yurume arkadasim alin daha sağlıklı doktorlarda cevremdeki cogu kiside yurutec onermiyor bende yurume arkadasim aldm ☺️
Sedaahmet 27Melikekaplamorak27 her bebek bir degil canım. 😊 genelde 6 aydan sonra hareketli dönem başliyor.
eymeninannesi3 27Melikekaplamorak27 Yurutece koydum 2 gün sonra adım atmaya başladı şuanda istediği yere kendisi gidiyor