Mom587 Arkadaşlar cocugumda felaket gaz sancısı var ağlayıp duruyor. Siz neler yapıyorsunuz bununla ilgili hem bebege hangi ilaç veriyorsunuz yada siz neleri yiyorsunuz yemiyorsunuz. Tecrübesiz bir anneyim lütfen onerilerinize ihtiyacım.var
Mavilii Mom587 canım benim bildiğim kadarıyla bebekler de gaz sorunu 15. Günden sonra başlar die biliyorum. Başka bi sıkıntısı olmasın bebeğinin. Yada karnımı doymuyor acaba. Çünkü benimde başıma geldi bende ilk günlerde gaz sanmıştım ama değilmiş meğer bebeğimin karnı açmış karnını doyurunca sesini kesmişti ☺
melikeeomeer Mom587 ilk 15 20 gün gaz sancısı olacagını sanmıyorum canım Ama yine de biz biogai ve metsil kullandık Neyi var cok mu ağlıyor
Kbrasg Mom587 Bizim dr umuzda 15 20 gunden sonra baslar dedı gercektende öyle oldu. Aç kalıyor olabılır sütünüzü bi sağıp emin olun isterseniz
Mom587 Mavilii internetten baktim çok arastirdim gaz sancisi tam olarak. Karni tok Ama haklisiniz doktora görüncez ptesi ozamana kadar tecrübeli annelere soryaim dedim.
Mavilii Mom587 gaz damlası falan verseniz belki rahatlatır bebeğinizi. Yada ılık dus aldırın karnına masaj yapın onlarda iyi geliyor. Ve ayaklarını mümkün olduğunca usutmemeye çalışın. Çünkü hemen soğuk geciyo ve oda gaz yapıyo