Evlatkokusumis Daha küçük gosterıyor 2 ay erken doğdu suan 26 aylık ama ben 24 aylık olarak hesaplıyorum herseyını 14 kilo 90 cm boyu bazı bebekler gözüme buyum gözüküyor bebegımın yanında moralim bozuluyor sağlıklı olsun tabıkıde düzgün yemek yıyen bırıde degıl
Dunyamsensn2008 Evlatkokusumis Yani kilosu normal bence yemeyen cocukmus birde benim oğlum 25 aylık 14 kilo
Evlatkokusumis nursocum eşimin boyu uzun 185 benımde 160 ama bılmıyorum genetık olsa babasına benzer dıye düşünüyorum
Evlatkokusumis Mom079 bılmıyorum canım ya çok bebeksı yüzü var saçları kıvırcık ondandır bebeksı gelıyor anlamadım ama bazı bebekler çocuk gıbı duruyor benımkının yanında
NehirAsel Kilosu da boyuda gayet iyi bence benim kızım 24 aylık 12 kilo boyu biraz uzun 98 cm gören herkes çok zayıf diyor hiç takmıyorum çok şükür sağlığı yerinde benim için önemli olanda o
Arenn Evlatkokusumis boyu kilosu gayet iyi benimki 23 aylık 12 kilo war yok Dr 2 yaşında 86 cm olmasını bekleriz normali Budur dedi kilo da 12
kbrmeva Evlatkokusumis demekki minyon bir bebebginiz var mesela benim ilk kızım iri kemikleri kalın diğer kızım minyon minnacik
kbrmeva Evlatkokusumis yani ilk kızım babaya çekti ikinci kızım bana mesela ben evlenirken 36 kiloydum doğum yaptıktan sonra kilo aldım
Prens0205 Evlatkokusumis benim oğlum 22 aylık 12 kilo bence gayet iyi kilosu boyu maşallah bize öyle geliyor doktor bana gayet iyi kilosu diyor