Nurdem0433 merveasm çünkü adet bitince güsul almadan keserseniz aynı kıl tüy gibi gusül süz kalıyormuş
Hamzacan 2bebeannesiii zorunlu değil ama almanıza da engel değil ne güzel tertemiz oluyorsnz annem abedstliyken bir namaz wakti geçince tekrar abdest al nur üstüne nur der
Nurdem0433 merveasm 1. Lohusa olmadan zaten o işlemleri yapıyoruz 2. 40 gün boyunca her dk o kan gelmiyor yani banyo yapılırken gusül alınıp kişisel temizlik yapılıyor ki bu size kalmış mantıgınıza ters düşen şeylere zaten kim ne anlatsa boş 🌸
GoGirl merveasm ben de bazen bazi seylere cok şaşırıyorum gercekten o yuzden hic tartismamak lazim bazen anlatamazsiniz bosverin 🌸
Rukiye20 2bebeannesiii Evet şart değil ama ağdadan sonra duş alıyoruz illa ki duş almışken de gusül alıveriyoruz ben her duşta alıyorum ne olur ne olmaz diye 😍
3MelekAnnesi3 2bebeannesiii öyle bir şart yok ama ben temizlendikten sonra duş alırım ve her duştan sonra abdest aldıgım için temizlik sonrası genelde almış oluyorum abdestide ama dedigim gibi şart felan degil
Eslemmiray ahkalbimm bu lohusalıkta gecerli degil tamam iliskiden sonra ya da hayız halindeyken dogru ama sonucta lohusalık 40 gün süren bir şey 40 gün boyunca mecburi halden dolayı yapılabilir
Carlistonbiber 2bebeannesiii Eğer ağda işlemini evde kendin yapıyorsan şart olduğunu düşünmüyorum ama kuaförde vs. Yaptırıyorsan sonuçta namahrem bölgelerini açıyorsun ki aslında haram o yüzden bence şart. Ben kuaförden geldikten sonra hemen girip abdestimi alırım. 😌
2bebeannesiii Carlistonbiber Evde kendim yapıp hemen duşa giriyorum canım . İnsan kendini daha bi temiz huzurlu hissediyo .
Sunaygoksu 2bebeannesiii gusullendikden sonra tüylerinizi alın direk girince almayın ben böyle biliyorum ama Allahım kabul etsin hepimiz dost doğru yapmaya calısıyoruz