birboncukannesiiii 03032020 rotalar bitti. 7.ayda menenjitlere başlıyoruz. menenjitler özellkle bexero ağır bi aşı olduğu için biraz büyümüş olsun istedim.
AA201207 sarpinko rota alerjik bebekler için riskli oluyor da yan etki açısından sizde kötü oldu deyince ondan sordum benim bebeğim de alerji var ilk dozunu oldu bir sıkıntı yaşamadık ama ikinci doz için kararsızım
Aselask34 AA201207 benim bebeğimde alerjik canım 2 dozunuda yaptırdım hiç bir sorun yaşamadık alerji doktorumuz prof ona sorarak yaptırdım zaten hiç bir sorun olmayacağını ve yaptırmamı söylemişti yinede sen bilirsin ama yaptırmanı tavsiye ederim
birboncukannesiiii AA201207 öyle bişi yokmuş ya. Kızım alerjik. Bazı dr lar var diyo. Ama çoğu yok diyo. Hatta bu konuda araştırma yapmış bi dr. Asla alakası yok yaptırın dio. Yaptırdım hiçde bişi olmadı. Oysa ki 1.ayından beri alerji sorunu yaşıyoruz.
sarpinko AA201207 yok ben menenjit icin dedim cok kotu oldu diye.ama rotaninda ikinci dozunda bir hafta sonra hafif ishal oldu da sonra cabuk gecti
Aysel_11 Gocebe88 menenjit ne için acaba bana da sordular da kararsızım rota da yaptırmayı düşünmüyorum korkuyorum açıkcası
Gocebe88 Aysel_11 menenjit hastalığı için yapılıyor bu aşılar. İki çeşit başlama ayına göre dozlar değişiyor, doktor ayarlıyor.ciddi bş r hastalık kalıcı hasar ve ölümcül olduğu için yaptırdık. Rabbim çocuklarımızı korusun inş hasta olmasınlar.
Ece-su Aysel_11 bana göre yaptırın derim. Komşum da zamanında yaptırmamış üç günn önce çocuğunu hastaneye yatırdılar rotavirüs olmuş çok kötü durumda şuan durumu
AA201207 Aselask34 bende ilk dozunda hiç sorun yaşamadım ama burada okuduklarimdan sonra korkuyorum açıkçası ve istiyorum aslında yaptırmayı ama bilmiyorum yine de doktorumuz ne derse artık inşallah yaptırabiliriz
AA201207 birboncukannesiiii bilmiyorum canım ya burada okuduklarim ürküttü biraz ama yaptirmak istiyorum aslında siizn bebeğinizde hangi alerji belirtileri vardı
Aselask34 AA201207 tabiki doktoruna sor ona göre yaptırırsın ben 2 dozunuda yaptırdım rota etkilemiyor ağır olan menenjit o çok ateş yapıyor bize
birboncukannesiiii AA201207 vücutta döküntü kızarıklık kaka da kan, bağırsaktan gelen gurgur sesleri bitmeyen gaz sancıları..
Byzthan Rotaları yaptırdık oğluma şimdi menenjit aşılarına başlicaz inşallah rotalarda hiç sıkıntı yaşamadık inşallah menenjitlerdede bişe olmaz
Eecc Aselask34 bende 2 doz 3 ve 5. Ayda istiyorum tam olarak ilk dozun yapılması için son hafta ne bazı kaynaklar 14 diyo kimi 14 artı 6 diyo kimi 16. haftaya kadar uzayabilir diyo