Fatoscum Kızlar merhaba henüz 3 günlük anneyim 😇 bebeğimi emzirmede çok zorlanıyorum,göğüs pompası alacağım,elektrikli veya manuel kararsızım.Gerçekten kullanıp memnun olanlardan cevap bekliyorum 😊
Solyanim Fatoscum Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz😇 Allah analı babalı büyütsün 🙏 Ben lansinoh elektrikli göğüs pompasını kullanmıştım aylarca çok memnun kaldım .Tavsiye ederim 🌸
Unknown Fatoscum İlk manuel almıştım ama zaman kaybı , bide elektrikli aldık sonra. 🤷🏻♀️ Elektrikli almanı tavsiye ederim.
Eesay Fatoscum mamajoo usb kullandım çok memnundum. Çiftli olması çok kullanışlı oluyor, aynı anda 2 memeyi de boşaltıyor
Aselipekveannesi Fatoscum calisiyorsaniz elektiriklikli evdeyseniz manuel ama bazen oluyorki keske elektirikli alsaydim diyorum uykulu uykulu sagim yapmak zor geliyor elim yoruluyor gogusleriniz büyükse sutunuz coksa elektirikli alin ben manuel chicco aldim cok memnunum
zeyzey77 Unknown Zaman kaybı derken ? Elektriklide olsa manuelde olsa süt sağım süresi en fazla 20 dakika sürmeli zaten
Unknown Fatoscum Babyplus’ın almıştım. Eğer sürekli sağma gibi bir durumunuz varsa önermem. Ben ilk zamanlar süt fazla olduğu için ve mastit olduğumda kullanmıştım. Birde bazen süt yanıma almak için sağıyorum. İşimi görüyor. Uzun süreli kullanacaksanız daha iyi markalar var. ☺️
Vanilya Fatoscum Elektrikli hastane tipi al mutlaka canım. Medela hastane tipi mesela harika bir makina
Unknown zeyzey77 Evet doğru diyorsunuz ama manuelde ben çok zorlanmıştım. Hem bilek kuvveti gerekiyor hemde zaman gerekiyor. Dinlene dinlene 40 dakikayı bulduğu oluyordu… 🤷🏻♀️
zeyzey77 Unknown bende sağım yapıyorum şimdi sol meme elektirikliyle sorun yok ama sağ meme hemen tıkanıyor benim . Mecbur sağ memeyi manuel kullanıyorum 15 dakika sağım yapıyorum
Unknown zeyzey77 İhmal etme o zaman , mastite çevirmesin. Zor zamanlar geçirmiştim mastit yüzünden. 🥲