nazatamina onlarda olmaması 4-5 gün sonra olmayacağı anlamına gelmiyor canım.benim kuzenimin karantinası bittiği gün karısı sabah titreyerek uyanıyor o gün evde öyle kalıyor ertesi gün boğaz ağrısı,burun akıntısı olunca test veriyor ve şuan korona(2.gününde)ayrıca bebeği neden annesine bırakıyor herşeyi geçtim 10 gün görmeden nasıl duracak.hadi onu da geçtim boşuna mı evdeki diğer üyeleri de karantinaya alıyorlar.temaslı ve bulaştırma riskine karşı karantinada kalıyorlar negatif olanlarda.benim kız kardeşim de corona oldu yarın bitiyor karantina.annem-babam kardeşlerimde sonra ki gün bitiyor.10 gündür camdan bile bakmadı bu insanlar.kardeşim ayrı bi odada(diğerleri negatif ve çok şükür hiç bişeyleri yok)lavobo dışında çıkmıyor odadan.çöp bile dökmeye çıkmıyorlar düşün.arkadaşın ne düşüncesiz bi insan.sorsan kızım kapmasın diye der.şehirler arası yolculuk yapamaz hes kodunda yüksek riskli temaslı ibaresi var.negatif olan kardeşim bana ekran foto atmıştı abla bak sisteme düşmüşüz hepimiz diye.filyasyon ekibi eve gelip test aldığında beni bile sormuş en son ne zaman görüştünüz diye.biz hiç biri ile 20 gündür görüşmediğimiz için bana karantina vermediler.kadın açmasın kapıyı ciddiyim açmasın.kesin dille de söylesin istemiyorum diye.bunda utanacak,kırılacak bişey yok.kızkardeşim sağlıkçı benim.pztsi işe dönecek ve ilk iş tekrar test verecek negatif çıksa da ben bize gelmeyin dedim ramazana kadar.(13 aylık oğlum var onu çok özlemişler)ya taşıyıcıysa hala nerden bilebilirim ki.ya da o iyleştikten sonra evin diğer kalanlarına bulaşmadığını nerden bilicem.(kuzenim ve eşinin mevzusunu anlattım ya ordan herkes pay çıkarsın)