hankardeslerr Güzel anneler isteyerek hamile kaldım. Rabbim tüm isteyenlere bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah 🌺 Oğlum var 15 aylık ama bendeki bu delilik neden çözemedim bir anda karar verdik 🥰🥰 Bugün kan testim çıktı 1999 ❤️
Balkizlarim hankardeslerr oyyy masallah sübhanallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Bende 4 . istiyorum eşimfe bugün dedi😁♥️
hankardeslerr EmineYilmaz Diğer postumda konuşmuştuk daha bu sabah aldım sonucu 🌺🥰 Ayy resmen büyük cesaret, oğlum o kadar hiperaktif ki gözüm korkmuyor değil 🥰🥰
hankardeslerr Balkizlarim Amin inşallah Allah razı olsun kuzum 🥰🥰Ooooo Benden cesaretlileride varmış ben sönük kaldım 😄😄😄🥰 🐥🐥
TospikOglusum Balkizlarim sizi hep goruyrm formda valla kalktım ayakta alkışlıyorum sizi yemin ederim 🌺👏👏nasıl yapiyosunuz ,hem manevi hem maddi gerçekten meraktan soruyrm .
YavruKurdum hankardeslerr Bu ne cesaret yiğidim aslanım seni tanımak isterim 😂 Şaka bir yana sağlıkla gelsin 😍
hankardeslerr YavruKurdum Allah akıl fikir versin yürek yemiş olabilirim 😄😄 Çok teşekkür ederim güzel anne 🐥🐥🐥🥰🌺
YavruKurdum hankardeslerr Versin ama bana kesin versin burası yüzünden 2.yi yaparım diye çok korkuyorum 😂😂😂