Nevalikom Hanımlar 4 atlık kızıma kehribar aldım ama tuzlu suda battı sizce ne yapmalıyım nasıl anlarım gerçek olduğunu bir de tenle temas mı olması lazım💆🏻♀️
Unknown Nevalikom Tenle temas olmazsa bir özelliği olmuyor sanırım. Hiç ateş yaşamadık çok şükür. Kehribardan mı bilemiyorum, umarım öyledir. 😆
Ayprens Tuzlu suda batabilir gerçek kehribar olmadığı anlamına gelmez taşın yoğunluğu fazlaysa batar yani tuzlu su olayı saçma önemli olan taşın ağırlığı bide parlaksa taş batar mat ve yoğunluğu olmayan kehribarlar batmaz tuzlu suda
GmzeMnl Ayprens valla benim sertifikalı aldım. Ama emin değilim tuzlu su denemedim. Anlamanın bi yolu yok heralde
Ayprens GmzeMnl bi tanesini çıkarıp yakın çam kokusu gelmesi lazım öyle iyi anlarsınız bide gerçek kehribar çabuk yanar gerçek değilse zaten plastik kokusu gelir
Nevalikom Unknown ben gece korktuğun için bileğine taktım ama elbise altına koyunca sıkıntı olmuyor yerinde sabit kalıyor sanırım ben kalın giydirdim ondan😂
Fatos2222 Evet tene temas etmesi lazim bende ogluma aldim gaz sorunu vardi agliyodu surekli simdi okadr yok 15 gun oldu alali bilegine taktim ben kolyeyi boynunda sıkar felan diye korktum ama kesin tene demesi lazim diye biliyorum
Nevalikom Fatos2222 benim de dikkatimi çeken şey uykuya bi saat geçemeyen kızım uykuya hemen geçiyor🙏🏻 Acaba kolyeden mi🤔
Unknown Nevalikom Bende korktum bi müddet ama her seferinde çıkıyordu bi kez taktım boynuna kaldı öyle. ☺️