Lalande Kripto parayla ilgilenen hanımlar (bir süredir bende ilgileniyorum alıyırum) bir şey soracağım yeni çıkacak bir coin almak be kadar mantıklı? Bu konu hakkında fikri olan var mıdır?
Bulutbey Lalande ben tweterda Ahsen diye bir kızı takip ediyorum. Dün DENT ile ilgili yorum yapmıştı aldım. Param az olduğu için konik bir rakam kazandım ama olsun. Yüksek yatırımda iyi getirisi olurdu. Ben çok anlamıyorum da bu yorumlayan insanların yorumlarını karşılaştırmak mantıklı. Zamanla anlayacağımı umuyorum
Angellove94 Lalande ya merak ediyorum coin nedir açıklar mısınız sürekli böyle post açılıyor merak ettim
Lalande Bulutbey zamanla kendiniz bile anlayıp yatırabilirsiniz. Kesin bir şey yok grafik yorumu ve tahmin her şey. Yüksek parada yüksek kar alırsınız. 🙂 Ahsen’in kullanıcı adı nedir.? Kriptotelese de bakabilirsiniz Twitter’dan
Bulutbey Lalande Karas Marinedeniz AhsenErdonmez kullanıcı adı. Bende yeni takip etmeye başladım. Tam bir şey diyemem kızlar.
eylul87 Düşük fiyatlı coin almak daha mantıklı geliyo bana 5 dolarlık bi coin 10 dolara çıkmasındansa 0.001 lik bi coinin 0.002 ye yükselmesi daha çabuk oluyo ikisinde de 100 de 100 kar yapmış oluyosun ama fiyat düşük olunca daha çabuk kar ediyosun ytd.
Lalande eylul87 evet mantıklı genel olarak yeni çıkan coinler yükselir eksi seviyeye düşenler nadir oluyor
Lalande Mehtapasell binance, btc türk ama pro versiyonunu kullanıyorum ve paribu bakarsınız hangisi basit gelirse onu kullanırsınız
Bulutbey Angellove94 snal para canım. Bir çok sanal para var. Sürekli yükseliş düşüş halindeler. Siz bir miktar satın alıyorsunuz yükselirse hemen satıp kar ediyorsun. Düşedebiliyor tabi. Zarar etme durumu da var.
Mehtapasell Bulutbey https://resmim.net/i/JT3NT ya şöyle bi uyarı veriyorum da pek anlayamadım ne demek istiyor burda
Bulutbey Mehtapasell hot satmak için en az 1000 hot unuz olmalı. Ben de yaşadım daha az vardı satamadım. Sonra biraz daha alıp asgari miktarı tamamlayıp sattım