Vanilya Bendeanneoldum Ben duvara sarmaşık istiyorum Trendyol da gördüm. İki tane raf istiyorum. Öyle öyle şimdilik bunlar aklımda
Aylaayla Bendeanneoldum balkonum olsada bende dekore etsem şı pandrmiden sonra balkonu arar oldum.Evi satıp balkonlu ev almayı düşünüyorum artık
Hibou Odamın birinde şark köşesi takımı döşeliydi onu balkona almayı düşünüyorum, altına kilim diğer tarafta da masa sandalye saksılar vs bu şekilde olcak daha bişey yapmadım boyanması lazım 🤗
Bendeanneoldum Hibou inşallah istediğiniz gbi olur 🥰 masa sandalye bende koycam küçük 2 kişilk bişi düşünüyorum fazla yer kaplamaması için
Vanilya Bendeanneoldum Sarmaşık kesinlikle alıcam. Birinde gördüm çok güzel duruyor. Böyle dikdörtgen ama dal dal değil. Duvarı kaplayan.
Kivircikgirl Benim balkonum açık cam balkon istiyorum ama olmuyor bende çim halı sermek istiyorum sizce kullanışlı oluyor mu acaba
FHKK Bendeanneoldum Hiç atmıyım canım yaa. Saolsun kaynanam lüks evimin balkonuna 30 yıllık çekyat 30 yıllık halı göndermiş eşimle kaynım koymuşlar balkona 🥴
Tuanaosii https://hizliresim.com/ifmWOW Buda minderleri yerleştirdiğim hali benim holuma gitti🥰 değişiklerler ve süalemeler düsünüyorum
Tuanaosii Bendeanneoldum marangozdan palet alarak yapabilirsiniz biz yarım palet kullandık yerimiz dar oldugu icin