Eternalove Arkadaşlar bezimi buldum 😁 5,5 aylık annelik deneyimimde bir çok çoook bebek bezi deneyimlemiş biri olarak söylüyorum lastik izi bırakmıyor ve sızdırmıyor hem incecik ve çok rahat gözüküyor. 🥰
Mom_teacher Eternalove peki beden olarak nasıl? Natural küçük oluyor normalinden bi beden büyük kullanmak gerekiyor, ekstra da öle mi
Eternalove ArasSeda beniide benideee en başında beri hemde, bionatural kullanıyodum artık en son ama oda bırakıyordu. Şimdi bioyu gece kullanacağım extrayı gündüz
Eternalove ArasSeda beniide benideee en başında beri hemde, bionatural kullanıyodum artık en son ama oda bırakıyordu. Şimdi bioyu gece kullanacağım extrayı gündüz
Epifenomen-gkc Eternalove ayneeej ben de öyle yapıyorum iki gündür 🤗 sleepy extra ipincecik yook gibi ♥️
Eternalove Urazinannesi2808 benimde vardı ama hemen kullandım açıp meraktan 😁 umarım sizde beğenirsiniz 🌸
Urazinannesi2808 Eternalove inşallah çok teşekkür ederim😘 beden olarak naturel gibi küçük mü bir beden büyük aldım ben şimdi açsam büyük gelir mi acaba birde gece kullandınız mı sızdırdı mı acaba 🙏🏼 Kusuruma bakmayın çok soru sordum 🤗💚
Eternalove Urazinannesi2808 bebeğim 7,5 kilo 4 numara aldım sadece bir tık büyük geldi bence bedenleri tam 💕 gece kullanmadım bionatural kullanıyorum geceleri ama gündüz herhangi bir sızdırma olmadı çiş ve kakada