Mlk_nrsl Merhaba güzel anneler kızım 40 günlük geceleri uyanıp emziremiyorum uykudan uyanamıyorum bazen araya 4 saat bile giriyor ne yapmalıyım ilk çocuğum çok tecrübesizim bilgili anneler yardım edin ☹️
yavruhamsi Mlk_nrsl 1.ay kontrolünde doktor kilo alımı güzel olunca bebeğim için gece emzirmeyi bırakabilirsin zaten acıkınca kendi uyanır geceleri besleme demişti kilo alımı nasıl bebişin?
JaneAusten Mlk_nrsl 40 günlüklen 2 saatte bir uyandırmanıza gerek yok ki. Kilo alımı iyiyse uyandırmayın o acıkınca uyanır.
Mlk_nrsl JaneAusten ama 4 saat arayla da uyanmiyor bazen uyku halindeyken çıkarıyorum beşikten memeyi ağzına verdiğimde hemen emiyor ama anlamadığım niye uyanmiyor aç iken
Tuubakkc Mlk_nrsl bizimde daha kırkımız çıkmadı benim oğlum kendi uyanıyor 2 3 saat sonra emziriyorum ben uyandırmıyorum
ecemm-6161 Mlk_nrsl bebeğin daha cok küçük alarm kur 2 saate bir kalk aç bırakma yavrucağı ben hep öyle yapmıştım o dönem 💁🏼♀️
ArasSeda Mlk_nrsl sarılık evresini geçtiyse uzayan sarılığı yoksa uyandırmanıza gerek yoktur o acıkınca uyanır zaten baktınız uyanmıyor iki saate değil de 3 saate bir uyanıp emzirin
JaneAusten Mlk_nrsl 4 saat uyusun zaten ileride gece uykusunun düzenli olmasını istiyorsanız şimdiden sık uyandırmamaya çalışın.