Dilya19 Kızlar 4 buçuk aylık bebeğim var sağlık ocağı vegaferon verdi ama içmiyor kendim eczaneden başka damla almak istiyorum kullananlar memnun olanlar kan damlası önerebilir mi doğduğundan beri kabızlık problemimiz vardı yeni yeni düzeldi tekrar bozulsun istemiyorum ne kullanabilirim
EbrarZehram Dilya19 ferrum yazdırdım ben vegafron da paraben var ferrum da yok ama bugün başladık etkileri ne olur bilmiyorum
Gokdeniz-33 Ocean, Sidefer ve Newvit üçünü de kullandım. İçerikleri temiz, newvitin tadı biraz daha ağır ama bebeğim içiyor çok şükür, portakal suyu ile karıştırıp veriyorum, ağzını siyaha boyamasın diye
Arasinannesiiiii Dilya19 sağlık ocağının verdiği kan damlasının içinde koruyucu paraben var diye biliyorum doktor bize sidefer önerdi nispeten temiz içerikli tabi daha temiz içerikli olanlarda var mühendisinoglu sayfasında inceleme yapmış yıldızlar listesi var oradan bakabilirsiniz. Bu arada sideferin tadı güzel sevebilir.
MomofGok Dilya19 doktorumuz ilk newvit vermişti ama oğluma ağır geldi hem tadını sevmedi hemde huzursuzluk yaptı. Çocuğum durup dururken ağlıyordu sonra Sidefer’e geçtik şimdilik çok memnunuz oğlum tadını beğendi ve hiçbir yan etkisi olmadı.