Tugcesilam Slm anneler kızım 4 ay 10 günlük bu atak ne zamn bitiyor uykuya zor geciyor uykusu var ama direniyor uyumuyor kucagımda sallıyorum resmn bu ne zamn biteck
yavruhamsi Tugcesilam 10 gün kalmış olabilir canım internette hesaplama sayfası var bak istersen 35 gün sürüyor
ozgekzy Tugcesilam bizim 3ay 20 günlükken başladı 4 ay 27 günlükken bi rahatlamaya başladı şuan 5 ay 20 günlüğüz 4. ayına göre iyi ama hala 2 saatte bir uyanıyor eskiden 4-5 saat kesintisiz uyurdu
Aybars2020 Tugcesilam suan delirmek üzere yaziyorum. Bu atak bizi maf etti. Hergun aglamakliyim artık ne uyku duzenimiz kaldi ne emmek istiyor. 4 ay 14 gunluguz. Gun sayıyorum artık ne olur geçsin. Sanki geçmeyecekmiş gibi. Psikolojim bozuldu artik😔
Tugcesilam ecemm-6161 uygulamadaki gün bitince atakta bitiyormu cnm ya önceden uykusu gelince kendi uyurdu hemen şimdi resmen direniyor uyumuyor ya bi dil üstğ aglıyor kucagımda sallamak zorunda kalıyorum
Tugcesilam ozgekzy bizimde 3 ayların sonuna dogru başladı ara ara oluyordu sonra uyku dğseni kurdum 3 gün sürdü şimdi resmen direniyor uykusu var ama huysuzluk yapıyor uyumuyor 4 5 saat uyumasın gündüzleri 2 saatede razıyım
Tugcesilam Aybars2020 ya gic sorma bizddde sıkıntı uykuya gecişleree zorlanıyor sürekli kucakta olmak istiyor hep bi aglama huysuzluk var ALLAH’ım gecsin artık bizde 4 ay 11 günlüğğz
MihrimahinAnnesii Daha bu gece ağladım sinirden gece kalkıyor uyumuyor gündüz uyumuyor kafayı yicem ne lanet bi atakmış çöktü üstümüze 😩
ecemm-6161 Tugcesilam bitiyor canımmbenim oğlusum da cok olmadı rahat geçirdik elhamdulillah biraz huysuzluk yaptı kucak cok istedi ama gecti cok şükür 😊🤲🏻
Kubratani Tugcesilam uyku sorunu yer etti 4 ay atağından bize hediye kaldı biraz düzene koydum ama eskisi gibi olmadı
yavruhamsi Tugcesilam yani geçiyorsun ama hemen değil bende korktum öyle kalıcak dşye şuan tam 5 aylık düzeldi çok şükür :)