ecemm-6161 Deletedmom_56 Günaydınnnnnnn bacımmm🤩 bemde uyandım da uyandı ama tekrar uykusu geldi acıktığı için uyanmış 🤦🏼♀️💁🏼♀️ Yatırdım hemen babamız da yanımızda uyuyor 😂
OzgeOzkan Deletedmom_56 5 buçukta uyandık 😒 Anneme geldim çok şükür şimdi annem uyutmaya çalışıyor uyur inşaallah 😄
Balkizlarim Deletedmom_56 hayirli sabahlar benim 2 büyük kızım şimdi kalkarlar bende kucukle beraber temizlik yapiyorum 11 e kadar bitirmem gerek 😁🌸
PembePelikan Deletedmom_56 oğluşumun burnu tıkalıydı hiç uyumadı. Sabaha kadar uyanıktık şimdi uyudu bende kalkıp kahvaltı hazırlicam umarım ayakta uyumam 😴
eslem123 PembePelikan ya o burun tıkanması kaş kere kalkıyor ya açıyorum uyuyor yine tıkanıyor uykular haram oldu resmen
biregesevdasi Deletedmom_56 7.30 da eşim işe giderken uyandık şuan saat 8.30 uyuttum bende uyuyacağım ☺️☺️☺️
PembePelikan eslem123 aynen bende bu durumdayım. Kalkıyorum açıyorum ağlıyor kıyameti koparıyor sonra hadi uyudu derken tekrar kalkıyor.. sabaha doğru ikimizde bayıldık artık
Buglemmmm Deletedmom_56 11 de yattı 4 de kalktı salla salla kolum koptu 8 e kadar sallamasm ağlıyor kalkmakta istemedi
Deletedmom_56 Buglemmmm Benimki de gce defalarca uyandı.7aylık. Sabah da beşte uyandı mama veriyorum onu da yemiyor gece🤦♀️