Vera1810 benim_adim_ebruli sagolasın canım bogulma degılde 4 5 defa ark arkaya öksürdü hasta degıldı elma vardı ve o öksürme den sonra hıc kesilmedi öksürük. Bugun sabah ve biraz önce bı devlete bı özele götürdük dr lar bu uygulama olcak dedıler. Cok devrik yazdım özür dilerim ama maf oldum sabahtan beri. Röntgen ve tomografi temız ama dr lar bu şikayetler gidildi için mecburi yapılmak zorunda dedı
Bnsu Vera1810 başka Bi dr a götürme lisin alanında uzman gereksiz yere yapılmaz inşallah Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin
benim_adim_ebruli Vera1810 anladım canım Elma gıcık yapmış olabilirde, kaç aylık bebeğiniz anesteziye uygunsa içinizi rahatlatmak adına yaptırın
Vera1810 Bnsu canım 2 tane cocuk dr bi tane cocuk cerrahı na götürdüm hepsi risk almamak için yapılması lazım dediler yarın tekrar devlette cocuk cerrahı görecek randevu verdıler
Bnsu Vera1810 Hayırlı sonuçlar alın inşallah gerek kalmaz yapılmasına Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Vera1810 benim_adim_ebruli 17 aylık canım 18 inde 18 olcak Allah izin verirse. Benım içim dr lar in dediklerinden rahat degıl hele ilk gören cerrah resmen benı öldürdü ayakta bana olusacak bi tün kötü seyleri soyledi ve naısl karar vermemi bekledi bılmıyorum
Vera1810 Şuan çok çıkmazdayım hastalığı yeni gecırdı kızım viral enfeksiyonu. Ama öksürük yoktu öksürük bir anda elma ile oldu herseyı normal çıkıyor dr lar risk almak istemiyor ben belkı tekrar hasta olmustur diye düşünüyorum allahım kimsenin evladını saglıkla sınamasın cok zor ömürden ömür gıttı
benim_adim_ebruli Vera1810 zorda olsa söylemek zorundalar canım ama sen gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz yavruna. Allah sana bağışlasın, şifa versin inşallah eminim burda başına gelen olmuştur, sana detaylıca yardımcı olurlar duamdasın 🙏🏻
Vera1810 benim_adim_ebruli sagolasın canım Allah razı olsun. Devlete götürdüğümüz dr öksürüğü nü sordu bende dünden beri olmadı dedım tamam takıp etcez ama 1 hafta sonra kesinlıkle bıde getirin flım çektircem dedi ama nasıl sevındım allahım korusun evlatlarımızı baska belirti de yok keyfi de cok yerinde inşallah birşey çıkmayacak. Hep boyle oluyır bızım hersey ust uste geliyor muallak da kalıyoruz biz zaten hastayız üşüttük mesela kızımda belkı oyle dır boş yere o işlemin yapılmasından çok korktum
benim_adim_ebruli Vera1810 çok sevindim canım emin ol gıcık tuttuğu için öksürdü bizlerinde boğazında bişey takıldıktan bi süre sonraya kadar öksürürüz inşallah haftayada filmi tertemiz çıkar Allah sizede şifa versin
Vera1810 benim_adim_ebruli sagolasın canım Allah razı olsun inşallah dualarınızı eksik etmeyin bizden kimin duası kabul olur bilinmez