41esra Kubrafyd 7 aylığız yürütece karşıyım hoppala aldım çok farkı yok ama çok Fazla tutmuyorum enn fazla 15 dk sabah 15 dk falan da akşam biniyor ilk sevmedi hiç şimdi daha yeni yeni anlıyor gibi
eymeninannesi3 Kubrafyd 4.5 aylıktı yurutece koydum bı sıkıntı yaşamadım suanlik için şuan 5 ay 17 günlük
Mom62636362 Kubrafyd Ben de post açmıştım bu konu hakkında yürüteç aldık, şuan 8 aylıklar evde terör estiriyorlar resmen, bir o odaya bir bu odaya, bir de kedi var, resmen onun peşine düşüyorlar.. evde iki haydut dolanıyor, kısacası yürüteçten memnunuz 😂😂😂
Fatmabkdmr Hiç birini almadım almayı da düşünmüyorum bizde 7 aylık olacağız. İlisi de sağlıklı bulmuyorum canım ben.
Asl90 İkiside sağlıklı değil canım zorda kalmadıkça alma yada çok kısa süreli tut. Hoppala daha masum sayılıyor yürütece göre
41esra 41esra demiştim ama babasının yere tam basarsa ve az az durursa bişey olmaz Demesiyle yürüteç aldık 🤣 şimdi odalar arasında koşuyor resmen 🤣 memnun gibiyiz 👍🏽
kubraozkan Hoppala kullanıyorum ve ilk zamanlar bende memnundum ama şuan asla koymuyorum içine oğlumu 7 aylık oldu çnkü parmak ucuna basmaya teşfik etti daha öncee kollarından tuttuğumuzda refleks olarak adımlardı şimdi sadece yukarı zıplıyo 😅 en güzel kocaman yere bir tane kalın battaniye ve bebekle bol bol yerde vakit geçirmek şu yere masaya vakumlanan banyoda dahi kullanılan oturakdan aldım işim olduğumda ona oturtuyorum o kadar onun dışında hep yerde vakit geçiriyoruz
Nur3452 Kubrafyd yürüteci 2 aydır kullanıyor bebeğim. Günde yarım saat koyuyordum. Geçenlerde yürütürken bacağının içeri doğru bastığını farkettim ve o günden itibaren tamamen kaldırdım bir daha bindirmedim. Kesinlikle tavsiye etmem yürüteci. O kadar pişmanım ki. Hoppala hakkında bir fikrim yok