limonlukarpuzzz Allah rizasi için bulan oldu mu ? İlçelerdekine gitmedim bir tek hepsini dolaştim 1 tanesi haric hepsi gelmedi dedi ayni durumu yaşayan var mi ?
birboncukannesiiii limonlukarpuzzz benim a 101lerde de raflara koymamışlar büyük diye. Depodan kaç no istiyosan getiriyolar. Mutlaka çalışana sorulması lazım. bide ellerinde yoksa diğer mağazadan getirtir misiniz diye de sorun. Ben istediğim şeyi bulamazsam 101şokbim 3üde getirtiyo
limonlukarpuzzz birboncukannesiiii sordum hiç isyisnasiz her girdigim markete gelmedi diger magazardada yok dediler ama ben yinede dolastim
birboncukannesiiii limonlukarpuzzz hyret doğrusu. Çalışası sarış yapası yok heralde o mağazadakilerin ya. Mahallemdekilere gidince teşekkür edeyim valla.
limonlukarpuzzz birboncukannesiiii sanmiyorum satiş yapasi yok oldugunu alacağimiz bezler buyuk paketler degildi. Zaten migroslarda filanda yok baby turco
Nurcan3500 limonlukarpuzzz ben birkere yakaladm esim gtti 2tane aldi cok guzel bez adam dedi 3ayda bir geliyor ama daha göremedim
Denizinannesi52 limonlukarpuzzz bende 3 tane a101e sordum ellerinde kalanlara indirim yapmışlar her şubesinde olmuyormuş öyle demişti çalışan
Denizinannesi52 limonlukarpuzzz baby turco sitesinde indirim var 3 paket bebek bezi 3 paket ıslak mendil 1 paket bebek bakım örtüsü 80 tl belki işinize yarar