Elaunal Kızlar merhaba 🙋🏼♀️ 15 günlük bir oğlum var sezeryanla doğum yaptım ilk iki gün sütüm gelmedi aptamil conformil sıvı mama verdiler ama çok gaz yaptı bebeğimde şimdilik bio gaia ve d vitmani kullanıyoruz ama bu aralar ameliyat olma durumum var safra kesesinden sma opti pro 1 mama aldım emziremezsem diye kullananlar varmı memnun kaldınız mı ? Aptamil gibi gaz yapar diye çok korkuyorum😓
Elifbusram Elaunal sma optipro kullanıyorum ve gayet memnunum. Birçok mama denedikten sonra bunda karar kıldım.
Mom084 Elaunal ben evolviadan sma ya geçtim ilk Aptamil kullandım kullanmaz olaydım hem gaz yaptı hem huzursuz hiç doymadi evolvia aldım doydu 6ay 8 gunluk sadece geceleri sma veriyorum Gayrettepe iyi suan
Bebeminnie Elaunal sma kullanıyorm iki aydır Hiç gaz problemi yaşamadık Bio gaia damla kullanıyorm kendi çıkarıyoe gazını
ZGD Elaunal holle baby mama diye bir mama var. E bebekte ve hepsiburada da satılıyor. Kimse bilmiyor fakat içeriği inanılmaz derecede temiz. Demetler sertifikası olan tek mama. İçinde şeker filan yok. Üstelik ne aptamil gibi gaz yapıyor ne de sma gibi çocuğu kusturuyor. Ben bi araştırın derim. İnternet siteleri var zaten. Önerdiğim bütün anneler araştırdıktan sonra bir daha başka mama kullanmadı.
Zeynepuslu Elaunal Her bebek farklı . Bizde de Aptamil çok gaz yaptı. Bebelac gold da aşırı gaz yaptı .Sma dan çok memnun kaldım .Kilo alimida gayet iyi bebeğimin.