Aytenselim Aliaybars20-07gul delimisin iz kuzum ya benim de oglum da 10 aylık yurumuyo ne bu acele ya tekk dert bu mu kaldı bosta kalınca sarıyosunuz bişeylere herwlde
supermom2 cilginanneogul rahmetli babaannemde,yeni doğmuşum beni eve getirdiklerinde yanıma kocamaaan bir tezek koymuş.tabi annem şok.ne işi var kızımın yanında diye sorunca büyüyünce ağzım hic kokmazmış onun içinmiş 🤪 daha neler neler
birboncukannesiiii Aliaybars20-07gul 9ay çok küçük. Geç yürüyebilir geç emekleyebilir geç basabilir… dr u dinleyin. İple olcak iş değil yani. Dinimiz çok mantıklı bi dinken bu mantıksız şeyler nerden çıkıyo anlayamıyorum.
Aliaybars20-07gul birboncukannesiiii Büyükler büyüklerinden gördüklerini aktarmaya çalışıyorlar güya daha bir sürü inançları da var. Hem tombik bir bebek oğlum 12 kilo
Hickimse Aytenselim Tatlım yürümesinden bahaetmiyor, yere basmasında bahsediyor hani yürümeden önce bastırırox ya bebekleri
arikinannnesi Aliaybars20-07gul biraz alıştırma yaptır gün içinde,güneşe yarı çıplak bırak bacakları bolbol güneşlensin.inşallah bir an önce basar canım gönlünü ferah tut.allah sana bağışlasın yavrunu 🙏🏻🌺
zeytinbacilar Aliaybars20-07gul yaaa Allah aşkına bi saçmalamasınlar yaaa o nasıl bir batıl inanç benim kızım 16 aylık yürüdü 9 aylıken anca emeklemeye başlamıştı yürür merak etme önemli olan gelişimi Dr sorun yok dediyse sende sorun etme çok istiyorsan bir yürüteç al onda zamanla basmayı öğrenir
Morusevenanne Aliaybars20-07gul canım bu durumlar biraz bebeğin yapısı. Yani diş gibi her bebek farklı ayda çıkarıyor. Mesela benim eşim uzun bi süre hic konusmamıs. Şimdi maşallah bülbül gibi. Yürüteç tavsiye etmiyorlar omurga yapısı için ve bence bebegi tembelliğe itiyor daha gec öğreniyor yürümeyi.
Aliaybars20-07gul Morusevenanne 4 aylıkken diş çıkardı babası ve bende geç yürümüşüz yürüticimiz var ama hemen sıkılıyor
aysenur_58 Aliaybars20-07gul bişeyden korktuysa eğer önünde ip kopar yürür diye biliyorum benim görümcemin oğlu bi kere yürüdü düştü korktu daha yürümedi önünde ip kopardılar çocuk yürüdü