Feyyyzza Bebegim 38 günlük. Yarım saatte bir kaka yapıyor az az da olsa. Bi sıkıntı mı var bilen Vrmı acaba. Sütüm mü yaramıyor
Beykamom16 Feyyyzza aynı postu açtım acaba ishal mı diye düşünmeden edemiyorum ama kg alımı iyiydi en son fazla bile almıştı bakalım yarın kontrolü var nasılmıs
Ayca_ogun1 Feyyyzza ilk bebeklerde bu olur benim bebeğimin her bezinde kaka olurdu normal bu yani alerji felan değil 2 aylıktan sonra düzene giriyor canmm
sinber Feyyyzza 4 ay 19 günlük oğlum her bezi kakalı daha çişli kakasın bez sayımız 5 olmamıştır bu güne kdr. Kilo alımı iyi kakası mukuslu kanlı vs değilse alerji değil de sütünğz yetiyor ve yarıyordur doktorunuzla da görüşün en doğru yönlendirme olur
Feyyyzza Beykamom16 süt ve süt ürünleri sanırım. Çünkü süt içtim pzt akşamı dün akşam kadar kök söktürdü bana
Beykamom16 Ayca_ogun1 benimkide her emzirmede kaka yapıyor nerdeyse daha birgün sadece çişli bez açmadım
Ayca_ogun1 Beykamom16 evet öyle oluyor hatta ben doktor kontrolüne götürmeden önce illa alırdım oraya bir gidiyorduk doktor hep kakalı görüyordu bende hatta dedim yenide alsam hemen kaka yapıyor dedim normal dedi zamanla düzene giricek dedi doktorumuz