Byza Hayırlı geceler anneler başına gelen varsa yardımcı olabilirmi benim kızım 15 aylık kakasını yaparken cok zorlanıyor acı cekiyor resmen yemek yediremiyorum yesede bi ögün yiyor mecburen mama veriyom geceleri ondan mı oluyor ne yapmalıyım
Minikuzu Byza 15 aylık bebeğim kabız olunca hemen kivi veriyorum ya da karpuz çekirdeği bizim burada meşhur onları yiyince hemen rahatlıyor ben öyle gözlemledim. Sizin yok mu öyle yiyince hemen metabolizmayı çalıştıran yiyecekler
Cheddar Byza ıspanak yemeği yedirebilrseniz bağırsakları güzel çalıştırıyor. Armut, elma yedirin ve bol su içmeli
Gocicim Byza reflor kullanabilrsin kabizliga ishale birebir ayrica kayisi suyu ver bol bol yedir kayisiyi ben ole yapiorum 11 aylik bebegim armut kayisi ellma hergun duzenli veriorum kayisi suyunu da iciriorum :/ avakado da duzenlio onu da veriorum
Byza Cheddar armut elmalı meyvalı püreler veriyordum devamlı kabız olmasın diye yemek önceleri güzel yiyordu iyi dedim mamayı bırakıcak ama dişlerden dolayı yemek yemegi azalttı felan tekrar mamayı ister oldu bol bol ev yapımı yogurt yediyıriyorum siz kaç aylık olana kadar mama verdiniz ?
Byza armut veriyorum bi ısırık aldı bırakdı su içiyor devamlı azar azarda olsa sert ve kokuyor kakası zeytin çekirdegi kadar dr surup verdi bi iki gün iyi bırakınca surubu yine aynı oluyor
Gocicim Ayrica her mamasinda zeytinyagi her yemegine zeytinyagi ekliorum muhtemelen seninki dis cikariordur :) benm ole azilar cikio her diste kabiziz:)