Damla1_ Merhabalar melek anneler ☺️ Bebesini emziremeyip sadece sağarak süt veren anneler sutunuzu nekadar sıklıkla ve nekadar sure sagiyosunuz?
Defnelihayat Kelebegimmmm sagarak sut arttirma kac gun sonra tamamen sutu arttirmaya yariyor premature annesiyim 1 aydir sagiyorum ama artmak yerine azaliyor gibi
Damla1_ Benim sütüm çok tazyikli gelmiyor 10 dk dan sonra Damla damla geliyir ve yaklaşık 35 dk da iki gogusu bosaltabiliyorum çiftli pompayla.gogusleri tamamen bosaltmazsam yeni süt uretimini olumsuz etkiler diye biliyorum ama çok yorucu oluyor 😢
Defnelihayat Kelebegimmmm her zaman duzenli yapamiyorum maalesef ne kadar sure devam etmeliyim arttirmak icin
Senacay daisybebek 6 ay pek uyuduğum söylenemez. 6. Aydan sonra bebek gece ne zaman uyanırsa o zaman sagdim. Ama belli bir süre sonra azaldı sütüm. 9. Aya kadar sagabildim o arada taşınma telaşı yorgunluk ve moral bozuklugu hepsi üst üste gelince sütüm kesildi
Senacay daisybebek yani canım uzun süre sut vermek istiyorsan düzenli sağım şart. Sütünü biraz arttır gece 4 saate çıkarırsın ama gündüz mutlaka 2 saate sagmaya calis
Kelebegimmmm Defnelihayat üç hafta gerk bence. Fakt sonra da düzenli sağmanz gerk. Sağım düzenle başarılı olan bişe