Busraazra canim bende 6 tane kovitliyle aynı ortamda bulundum günlerceee8 aylik hamileydim annemgilde kalirken birden babannemin kovit oldugunu ogrendim sonra halam sonra annem derken domino taşı gibi bir bir kovit oldular ve o evden de cikamadım taşıyıcıyımdır diye okadar zordu ki hem bebegime birsey olacak diye korkuyorum hemde ailem kötülenecek diye korkuyorum bi zaman sonra benim boğazım indi ve nefesim çok zorlandı resmen kalbimden sırtıma doğru bir bıçak dönüyordu içimde ve eşimin günlerce boynumu yağladığını bilirim vikisle o vikisin kokusu hiç yoktu sürekli yeniden aldırırdım bozuk diye hiç covit oldugum aklima gelmedi hep ailem bebektir bebek kalbine dogru bastiriyordur diye söyledilr ve işin enteresan tarafı evde kimse maske takmiyordu ben cok agirlasmistim sürekli yatıyordum annem yemek yapiyordu evde tek maskeli olan annemdi ve sonunda dogumdan bir hafta önce saglik ocagi kan testi istediginde öğrendim kendi özel doktorum hemen benden covut testi istedi ve negatiff sonuç antikor oluşmuş ben geçirmişim Allah başa vermesin ve çok şükür Allahıma hergün burun buruna yattığım eşimde hiçbirşey olmadı Allahım kimseye göstermesin o günelri pis hastalıkları rabbim hemizi bebeklerimizi esirgesin