Sevcanberk Merhaba 8,5 aylık oğlum var doktor kontrolüne gittik kafasında düzlük var düz kafa yastığı kullan dedi kullananlar varmı acaba işe yarıyormu birde kaç yaşına kadar kullanılabilir bilgi alabilirmiyim
ikizerkekannesi Sevcanberk 1-1.5 aylıkken kullanmıştım ben çok işe yaradı 2-3 ay kullanmak yeterli olmuştu
ikizerkekannesi Kk41 e bebekten almıştık babyplus markasıydı uyurken sağa sola dönemiyorsa etkisi olur hala kafası yumuşak çünkü
ikizerkekannesi Sevcanberk bebeğiniz biraz büyük. Uyurken sağa soladönemiyorsa etkisi olur diyedüşünüyorum ama çok da uzun süre kullanamazsınız doktor başka bir çözüm önerdimi
ikizerkekannesi Sevcanberk hareketliyse boşuna almış olursunuz onun üstünde kafası sabit yatması gerekiyor siz gece kendiniz sağa sola çevirseniz 2-3 saat sağda 2-3 saat solda yatsa yavaş yavaş düzelir
Kubkub60 Benimki 2 ay 24 günlük bizde de hafif var bi arkadaşım almıştı sordum bi ise yaramadı demişti bende almadım alsammı acaba
Sevcanberk Kubkub60 her çocukta farklı seyredebilir belki doktora danışın derim erkenden belki daha iyi bilgi verir