azem1234 Kızlar oğlumun karnı çok şiş gaz ilacıda fayda etmedi ne yapalirim sabahtan beri hiç mama yemedi aç aç duruyo ağlıyo kollarım kopuyo artık
Morfrenk azem1234 masaj yapın karnına zeytinyağıyla saat yönünde, ılık duş aldırıp duşta masaj çok iyi olur, ılık havlu koyabilirsin karnına, bacaklarını bisiklet sürer gibi çevirebilirsin
egeninanns azem1234 masaj , ılık duş , bi de ayını bilmiyorum ama biraz kimyon kaynatıp verebilirsiniz
Drkmmy azem1234 zeytinyağı ile masaj yapın karnına kasıklarına hatta yağlı sekilde küçük parmağınızla hafifce makat bölgesini uyarabilirsiniz gaz çıkışına yardımcı olur
Perilla azem1234 Ben ayaklarına bebek yagiyla masaj yapiyorum netten bakabilirsin parmak bitimi ve ortası ayagin o kisimda yapinca gaz cikarabiliyor
Morfrenk azem1234 anladım canım tmm duşta masaj yap bacakları çevir karnı şiştiyse baya gazı vardır demek ki
Gocicim azem1234 ondandir sismesi bence gazdan da yapamiolardir emziriosaniz kayisi yiyin kayisi haslayin suyunu icin hosafini icin ki o da rahat ciksin her emekten sonra bi cay kasigi kimyon yiyin