Cerenmasal Iyi aksamlar kizim 17 aylik body uzerindeki beden yazan yapiskan kagittan şu 💜 emoji kadar dilindeydi ve ben cikartamadan yuttu diger kalani elinden aldim su icirdim.sureklj,aklima takildi birsey olurmu yardimci olurmusunuz
mozaik Cerenmasal ben birsey olacağını sanmiyorum . Benim oğlum telefonun koruyucu ekranını dişledi, yuttuğunu düşüp hemen doktoru aradım. (Cam gibi keskin oluyor onlar ). Hiç birsey olmaz dedi.
Tortilla Cerenmasal bırsey olmaz canm😌😊 kakasından cıkar. Sert delıcı bırsey degıl cunku oyuzden telaslanma.
Cerenmasal mozaik ya aslinda minicik birsey babam beni panikletti dilinden alamadim,sanki bozuk para yuttu cocuk,zaten eline verdigim kendi kitaplarini bile dişleyeb cocuk benim kizim,sanki kafasi ustu dustu 30 dakka uyutma dior
Cerenmasal Tortilla babam gece gece korkuttu beni minicik birseydi,bogazina yapisir falan filan birsuru sey soyledi,cok tesekkur ederim
Tortilla Cerenmasal babalar boyle işte❤️Benm babamda aynı kızım basparmagıyla alkıs yapıyor parmakları kırılır oyle yaptırma dıyor😂😂
Mamickonunannesi Daha önce kılıfımın arkasında sticker vardı emojili kızım onu yutmuş çıkarıp haberim bile yoktu kakasında gördüm olduğu gibi çıkmıştı canım
Cerenmasal Tortilla kesinlikle💕benim kizimda emeklerken tam emekleyemiyordu bizim torun nie emekliyemior ayaginda birseymi var die hastaneye goturmustuk🤦🏼♀️🤭