Egedeniz Kızlar 3 .5 aylık oğlum 2 3 gündür çok huzursuz gece gündüz 10 dakika uyuyor uyanıyor sebepsiz yere ağlıyor gaz problemi hiç yaşamadık gazlı bi çocuk değil çok emen bir bebekte 2 3 gündür 5 10 dakika emip bırakıyor hasta da değil acaba ne sıkıntısı olabilir pazartesi günü kontrolü var ama ben yorgunluktan bitmiş durumdayım bi fikri olan varmı acaba bu arada ağzı çok akmaya başladı acaba dış sıkıntısı olabilirmi
Thesra Egedeniz Muhtemelen atak haftasina giris yapti canim salyada da arttir soz konusu olduysa damaklar dislere hazirlik yapiyor ve belki cok yakinda dis bile gelebilir
Ulshax Egedeniz bizdede ayni durumdu 1hafda once wu an 3.13aylik bizdeki problem burundu nefes alamiyo tikanmiwdi doktorda ataklar dedi buyume caginda olan ataklar yani hem burun hemde atak ama wu an iyi duzeldi
Mrymrn Bütün kiyafetlerini cikarin kontrol edin bazen corap icindeki ipler parmaklarını sıkıyormus diye duydum cnm
Papatya53 Bençm oğlumda 8 aylık ya zombi gibiyim resmen uyku yok sürekli ağlıyor geceleri hele uyurken bile ağlıyo çok huysuz oturuyoruz oynuyoruz geziyoruz yok çocuk hep huzursuz 4ncü dişimizde çıkıyo acaba onun etkisi mi var bilemedim
Thesra Egedeniz Hayir bazi bebekler erken dis cikarabiliyor Örn; Ben 3 aylıkken çıkarmışım yaşıma kadar bütün dişlerim tamamlanmış🙂