ikizannesiii Kızlar bebeğimin biri kafasını tutamıyor 5 bucuk aylık olduk ama düzeltilmiş olarak 3 bucuk aylık. Bu arada erken doğdular. Çok aktif bi bebek aslında ama kafasını kaldıramıyor tutamıyor. Yüzüstü koydugumda kaldırıp bakabiliyor ama kucakta olsun düz yatarken olsun tutamıyor 🤦🏻♀️ Doktor düzeltilmiş yasa göre takipte kalaalm dedi ama ben bu belirtilerde sma hastalığı yazıyor öyle bişi olabilirmi 😞 çok üzgünüm basına gelen oldumu bu kafa tutamama olayını
Cheddar ikizannesiii bi kan değerlerine baktırmanızda fayda var. Benim kız 6aylıkken yorulmadan tutmuştu o da34 haftalık doğdu
75kinalikuzu ikizannesiii canim Daha erken benimki 30haftalik doğdu düzeltilmiş 5.ayinda tuttu kafasını tamamen
Cheddar ikizannesiii b12 ve demir seviyesine. Çünkü onlar kas zayıflığına sebep olabiliyor. Bizde eksik çıkmadı ama bol bol yüzüstü egzersiz vermişti bol bol kucakta dışa dönük şekilde taşımamı istemişti
Minikelebek Benim bebeğimde 4,5 aylık kafasını tutuyor, ellerinden tutup kaldırırken kendini zorluyor ama yüzüstü yatırınca asla kaldıramıyor kafasını. Nette hep kötü şeyler yazıyor bence bakmamaya çalışın ve doktorunuza güvenin. Umarım kötü bir şey yoktur