Turuncubikiz35 İyi akşamlar kızlar bebeğim 40 günlük emziriyorum ayrıca mama veriyorum acaba kaç saatte bir kaç cc mama vermem gerekiyor şu an 3 saatte bir 90 veriyorum ama yetmiyor galiba ?
Bebegimmete Turuncubikiz35 37 günlük canım ben emzirmiyorum 3 saate 90 veriyordum bir türlü susmuyor du bugün 120 geçtim gene istiyor ama sen emziriyorsun bilemedim şimdi ne kadar emiyor bebeğinin kilosu kaç
Tomriss Turuncubikiz35 merhaba bende 3 saatebir 90 cc veriyorum öncesinde emziriyorum banada yetmiyor gibi geliyor ama öyle olubca 2.5 saatte bir veriyorum bazen. Mesela şuan vermeye başladım normalde 22.30 da vermem gerekirdi
Busukermit Turuncubikiz35 doktorumuz bans soyle demişti önce emxir daha sonra ne kadar yiyiyorsa o kadar mama verebilirsin bebek ne kadar istiyorsa diye
Turuncubikiz35 Tomriss bende bugün hep 2.5 saatte verdim durmadı çünkü ama verdiğimde de hepsini içmedi anlamadım yani 🤷🏻♀️
Bebegimmete Tomriss 3 saate bir 90 veriyorum ama uyanıksa 2 saatten sonra durduramıyordum meğerse yetmiyor Muş çocuk günlerce aç kaldı 120 geçtim direk bitirdi bebeğinin kilosu kaç canım
Tomriss Bebegimmete doktorda 5.350 çıkıuor canım sağlık ocağında 5.200 . Benimkide fazlasınınistiyır ama ben öncesinde emziriyorum aslında o yüzden 90 veriyorum ama sanki ona rağmen doymuyor 😢 doktora kalsa 40 cc yeter
Bebegimmete Tomriss bunun kiloyla Alakası var bnce benım oğlum da 1 aylıkken 5 kiloydu 90 verdım emzırmedım de yetmıyor Muş meğer şimdi 120 ye gectım bitiriyor hepsini