Cihangir20 Atlas007 Kız bebiş için bilmiyorum ama biz 6 farklı konsept yaptık yani güzeldi kıyafet seçeneği çok yok ama inanın çok memnun kaldım burdan foto atmayı bilmiyorum yoksa atardım
gezentianne Cihangir20 3 konsept (bir tanesi aile çekimi) 400 tl ye yaptırdım meshur da biri esra koçak. istanbul bostancıda cok da begendik memnun kaldık. 6 konsept biraz fazla olmad mı yoruc değil mi😀
Cihangir20 gezentianne Hiç sormayın mahvolduk giydir çıkar giydir çıkar ama çok yoruldu oğlum ilk defa böyle güzel uyudu 😂
Astalavistababy Cihangir20 ben çok memnun kaldım şimdi belki önemsiz görünüyor ana yıllar yıllar sonra açılıp bakınca çok güzel anı olarak kalacaklar ❤️❤️
Cihangir20 Astalavistababy evet tabikide herkes fuzuli diyo ama bebeğimin o gülüşü o çekimde ki gülüşleri herşeye değer anısı zaten çok başkaa💜
MerveAkty Cihangir20 ay bedava resmen kızımın doğum gününe 1 ay kala bunu görmüş olmam harika 😁 teşekkür ederim canım benim 😁😁
Cihangir20 MerveAkty rica ederim Antalya bebek fotoğrafçısı buket hanım yazka fotoğraf Instagram da şuan 200 TL olmuş ama kızlar ve annelerine konsept getirmişler ve bisürü fotoğraf çekiyolar 7 konsept bizden gittiğiniz derseniz belki yardımcı olurlar size