Mom456 Merhaba hanımlar kaka ve idrar tahlili vermemiz gerekiyor,ama idrar için verdikleri poşete bir türlü girmiyor çişimiz,bu durumu yaşayan,farklı bir çözüm bulan var mı?
Nik_mik_yok Mom456 Ben kandan önce yapıştırdım. Alta poposuna doğru kivirdim. Kan verirken ağlar ve korkar çişini yapar diye düşündüm. Öyle de oldu , hiç beklemedik yapmış hemen .
Busrabektas Mom456 ben uc gun boyunca ugrastim hastanede iki kere taktilar kaydi olmadi hep Beze yapti en sonunda bir tip merkezine geldim bir kac yedek idrar torbasi da aldim ordaki kiz sagolsun akil verdi uyuturken takin sonra uyandirmadan bezini acin ve bekleyin dedi ama tabi steril bir ortam olmasi gerekli ve 3 gun de yapamadigimizi 20 dk da yapti biraz zordu ama yapti🤷♀️
elmaliturtam Mom456 kız bebek herhalde sizinde gerçekten çok zor idrar torbasına yapması pişiriyor em güzeli temiz atacağınız bir kabınıza tuvalete tutar gibi tutmak başka yolu olmuyor bebekte sizde perişan oluyorsunuz.
pattisanne Ben de bu dertten çok yakinirdim. Çözümü buldum hemen aktarıyorum önce bebeğinizi iyice emzirin sonra uyumasını sağlayın uyandıktan sonra ısıtıcı in önünde çiş tutturun bacaklarından tutarak yapacaksınız altına temiz kuru bir kova koyun unutmayın uyanır uyanmaz yapacaksınız çoğu bebek uyanır uyanmaz idrarını yapıyor. Bi başka yöntem de bezini ters bağlayıp şırınga yardımı ile çekmek. Tabi ilk tavsiyem daha güzel sonuç veriyor
Mom456 elmaliturtam ne zaman yapacağını da bilmiyoruz ama ilk uyanınca yapıyorlar demişti bir annemiz deneyeceğim ben de bir kaba artık
KeremMomm Benim oğlum sünnet olmuştu sonrası ateş kan idrar. Tahlili istediler kan verdik idrar bekle bekle tık yok hastane evimze yakındı poşet istedim eve geldik yok en son TV’den su sesi açtık anında geldi babası hemen götürdü 15 dakika içinde getirin yaptıktan sonra demişler di çok geçmiş olsun bu arada
Nlfr16-16 KeremMomm bebeklerde kan testi mi nasıl yapıyorlar el üstünden mi yoksa bizlerde alındığı gibi koldan damardan mi
Zumrana Mom456 ben o bölgwyi temilzeyip iyice kurutup dikkatlice yapıltordıktan sonra bezini bağlamıyorum geniş birşey giydirip yapmasını bekliyorum başka türlü olmuyor
Fato55 Mom456 bugün başımıza geldi saatlerce hastane de bekledik veremedik kaymış çiş beze dolmuş en sonunda paramızı iade alıp eevd geldik