Kızlar benımkının gunduz kuş uykusu var emiyo uyuyo max 15 dk sonra uyanıyo bu sık sık tekrarlanıyo gündüz asla uZun uykusu yok cok nadirdir oda en fazla 40 45 dk gecede saat 10 dada girsem yataga 11 dede mutlaka 2 yi görüyo saat öyle dalıyo uykuya 4 saat sonra uyanıyo emiyo tekrar uyuyo iki saat sonra uyanıyo sonra ben yatakta emerek uyuyprum uyuyoruz uyanıyoruz sürekli falan derken 11 12 gibi yataktan cıkıyoruz nasıl düzene sokabilirim fikriniz varmı cok dengesiz uykusu acaba daha kucuk oldugu icinmi
Annehulu benim kızım öğlen 4-5 gibi uyur akşam 20.30-21.00 arası uyanır gece de 12-1 bazen 2 yi buluyor uyuması sabaha doğru 5-6 gibi acıkır mızırdanır uykusu açılmadan emziririm uyur ama sonrası muamma canı ne zaman isterse öyle bazen sabah 11-12 ye kadar uyuyo bazen her saat başı uyanıyo
Annehulu ayni benim oğlum iki aylık olduk gece 2 fix sabah 6 sonra tekrar uyur 2 saat falan sonra gündüz en fazla bir saat şeklinde bazen hiç uyumaz
Annehulu bizde 3 ayımıza giricez. Ama ben en basından beri uyku düzenini otuturmaha çalışıyorum. Ve sanırım hafiften oturdu. Biz gece en geç 21.00 da uyumuş oluyoruz eger ogun cok uzun uyuduysa 22.00 da sarkabiliyor. Kendı odasına koyuyorum ışıkları kapatıyorum orda uyuyo. Gecede acıkma durumuna göre 2 yada 3 kere kalkıp yiyip yatıyo. Sabahları da değişiyor bazen 7.30 da bazen 9 da kalkıyo. Gündüzleri de saat 1 de uyur bıde öğlenden sonra 3.5ile 5 arası uyur
Annehulu benimde kızım 2 aylık gece gündüz kuş uykusu var yüzüstü yatırınca uyuyor bende gündüzleri yüzüstü yatırıyorum 2-3 saat uyuyor ama gece güvenemiyorum yüzden geceleri uyumuyor.bide bişey sorucam benim kızım uyuyor uyanıyor meme emiyor sonra ağlamaya başlıyor sonra tekrar uyuyor.etrafa bakınma gibi bi isteği yok uyanık kaldığı zamanlarda hep ağlıyor normal mi acaba daha küçük diye mi böyle anlamadım
Annehulu 2 ay 13 günlük düzgün bi düzenimiz yok bazen mahvediyor beni ama genelde akşamları en geç 8.30 9 maksimum 10 da uyutmuş olurum gece duruma bağlı 2 yada 3 kere kalkar sabah da keyfine göre bazen 5.30 bazen 6 en geç 7 de ne yapsam da uyumaz illa kaldırır beni oynarız sonra o uyur bende zombi gibi dolanırım 😄 gündüzleri de kafaya göre öyle sabit bi saat yok ama kimi zaman 4 5 saat uyumadığı oluyo çok istiyorum uyku düzeni sağlamayı ama nasıl yapmalıyım bilmiyorum
Annehulu bide son Atak Haftasından sonra sinir krizi geçirir gibi oluyo uykusu olup dalamayınca resmen benimle kavga ediyo memede uyurdu artık uyumuyor ilginç şekillerde uyutuyorum Sizde oldu mu geçici bi durum mu acaba
elifzeze ay ne güzel maiallah gunduz en azından dinleniyo
Bebeğim 3 gün sonra iki aylık olacak şuan uykunun sabit bir düzeni yok gün içindeki moduna göre değişiyor gazlı sıkıntılı olursa kısa bölük uykular eğer iyi olursa 2 3 saatlik uyku periyodları oluyor ama sanki gece ile. Gündüzü ayırtt etti gece daha uzun uyuyor uyandırmasam ancak sabah uyanıyor ama diyemem ki her gece10 da yatar bazen 10 bazen 2 gibi değişiyor 😊 zaten her gecen gün değişiyorlar zamanla belli bir düzene oturur heralde
Elf gunduz uykuları nasıl biz gece cok rahatız ama gunduz uykumuz yok
Annehulu darısı senin bebişe inşallah canm
Annehulu gündüz bazı günler bayağı uyuyor her gün duş aldırıyorum duştan sonra emiyo ve genelde uyuya kalıyor 3 saati geciyor uyandırmasam emsin diye uyandırıyorum genelde. Dediğim gibi güven olmuyor bazen cok huzursuz oluyor toplasan bir saat uyumuyor tam gün.
Dorukegeninannesi valla nasıl olcsk böyle bilmiyorm allahtan öyle benımkı huzursuz bi cocul degil uyumus uyumamıs umrunda degil😀
Benim kızımda 2 aylık, uyku düzeni hiç yok. Bazen gündüzleri güzel uyuyor, bazende nerdeyse hiç uyumuyor, uyusa bile yarim saat aralıklarla oluyor. Geceleri de 11 den önce ne yapsam uykuya dalamıyor, genelde 2 saat aralıklarla da uyanıyor.
Carpediem ay kucukler diye heralde yabüyüyüncs düzene girer inşallah
Annehulu bu haline şükrediyorum,düzensiz az da olsa uyuyor ilk 1 ay nerdeyde hiç uyumadı. İnş büyüdükçe dahada düzelir😊
Serdogrul ya aferim size ne guzel yapmışsınız ama sabah 7 bucuktq uyanınca six uykusuz kalmıyomusunuz benimki gec uyuyo erken uyanıyo bazen ben mahvoluyorum ogün zebani gibi dolanıyrum😀
Annehulu valla ben de mahvoluyorum genelde ıslerımı aksamdan yapıo gunduz uyudugunda bende kıvrılıyorum hemn bı yerlere :)
Huzeyfe ya o kadar erken kalkınca siz nasıl dayanıyosunuz beb dayanamıyorum uykusuzluga😏
Annehulu bende dayanamazdım ama el mahkum Allah sabrını veriyor demek ki