Canan_sezer Selam anneler ben 1 haftadır wv temizliğini ancak geceleri yapabiliyorum oglum gündüz hic uyumuyor gazımız var cok gece de esim bakıyor ev işi yapıyorum ev işi konusunda dertli anneler yanlı olmadığımı bilmek istiyorum 😇😇🥰
Ucancivciv Canan_sezer yalnız değilsin günlere bölüp yapmaya çalışıyorum oda 21 günlük bebenin keyfine göre :((
Ruhumdakimavi Canan_sezer gece 11 e kadar uyumadigi gibi gündüzde hiç uyumuyor ve o uyuduktan sonra halim kalmamis şekilde yatıyorum haftasonu eşim evdeyken yapabiliyorum sanırım en kötü durumda olan benim🥺
Duygusuz Canan_sezer 43 günlük tel yapabildiğim sey yemek ve bulaşık o da kostur kostur en kolay ne yapabilirsem. Wc ye bile zor gidiyorum valla. Evi de eşim pazar günleri silip süpürüyor napalım biraz büyüyünceye kadar idare edeceğiz
Maviss1525 Canan_sezer Az önce tuvalet ve banyoyu yıkadım aradada mutfak topla çamaşır yıka as koşarak iş yapıyorum resmen ben bitik ben yıkık uyku modundayım az kaldı çıldırmama 😒🥴
Omus35 Hangisini yapacağımı şaşırıyorum mutfak mı yayıntı toplamak mı uyku mu çamaşır mı yarının yemeğimi bir saatin var deyip zıplıyorum evde resmen 😂
Canan_sezer Omus35 resmen bugün ben bwbegimi uyuttum hadi kızım 30 dk var evi ne toplarsab kardır diye koşturuyorum
Canan_sezer Ucancivciv bizde 44 günlügüz artık hic uyumuyor bide gazımız var şimdi uyudu yarım saat uyanır evimin direği simdi 😀😀😀
Canan_sezer Ucancivciv hayır olmadı valla bak anca fırsat buldum iki dakika telefona bakım dedim.şimdi de 4.au atagı diyorlar delirmek üzereyim
Ucancivciv Canan_sezer 40 çıkınca düzelir diye benide yalandan avutuyorlar demekki Allah yardımcımız olsun arkadaşım ne diyim 😞
EmineB10 Canan_sezer zaten çocuklar uyumadan ev toplanmıyor ne mümkün. benim küçük 15 aylık sürekli dağıtıyor. büyük 5.5 yaşında o da oyun kuruyor onun dağınıklığı da var mutfak günde kaç kere dağılıp toplanıyor belli değil