Pinkbery Merhaba güzel anneler. 5bucuk aylık bir kzıım var. Elleri hala genellikle yumruk halinde. Bu normalmi ne zamana kadar bu şekilde devam eder. Oyuncaklarını tutuyor ağzına götürüyor onlarda sorun yok ama bu durumu merak ediuorum açıkçası. Ayaklarınada bastırıyorum arada, çok uzun süre basmıyor tabi. Ama ayakta durabiliyor. Teşekkürler şimdiden☺️
Ftmsnny Pinkbery bizde de aynı durum mevcut. Bugün doktor kontrolünde doktorumuz oral dönemde olduğunu tüm duygularını ağız yoluyla anlattığını söyledi
Eda_sahra_yaman Pinkbery merhaba üstünden baya geçmiş ama sormak istedim benim oğlumda 3 aylık elleri hala yumruk şeklinde tutuyor siZin ne zaman geçti yardımcı olabilirmisiniz normalmiymiş
Hbbsnnplt Pinkbery Merhaba sizle bir postta daha denk gelmistik bebeğiniz şuan nasıl bizde 5 ay 5 günlüğüz ellerini yumruk halde bazen bazense açık
Pelinzade Dört aylık kızım oda aynı şekilde eskisi gibi değil açıyor artık ama daha var ben eldivene bağlıyorum bir aydır tamamen çıkardıöm ilk zaman çok yumruk yapıyor du şimdi daha az zamanda düzelir gibine geliyor
Alazcns 3 ay 7 günlük oğlum da aynısını yapıyor acmiyor ağzına götürüyor ve ben açmaya çalışsam da sıkı sıkı tutuyor
Pinkbery Alazcns canım senin bebegn dha kucuk normal o bence:) Benim merak ettigim 5 aylıkkende bu durrum oluyormu. Ellerini acıyor kızım ama bisey tutacagında falan uyurkende acık hep. Ama dururken mesela kapalı. Belki normaldir ama merak ediyorum işte:)
Alazcns Pinkbery hemşire normal ellerini keşfediyor demisti. Annem de sakin olcak diyor😂 doğduğundan beri huzursuz
Pinkbery Eda_sahra_yaman evet canım gayet normalmiş hic endise etme 🙂 nezmn gecti suan anımsayamadım ama geçti ☺️