Sunaygoksu Gaz sansına karın burmasına şekerli su verin dediler doğrumudur veren varmıdır faydasını gören? Bebegim 40günlük❤️
Gokturk-10 Sunaygoksu Aksine şekerli su verilmemelidir çünkü aksi bişey olmadıkça yenidoğan bebeğin anne sütü haricinde hiçbir şeye ihtiyacı yoktur
Feyzosunannesi Sunaygoksu hic duymadim canim bence yapilmasi dogru degildir ama bilmiyorum yapan varmidir
SweetPaw Sunaygoksu kim dediyse bir daha verdiği hiç bir aklı ciddiye alıp dinlemeyin. Şekerli su verilmez küçücük bebeğe anne sütü alıyor zaten
Balteknem Sunaygoksu canim bu sekerli su ne icin anlamis degilim yanimda kadinla bir doğum yaptik dogar dogmaz hazirladi verdi agzim acik kaldi ben emzirdim o az emzirdi ben sariliktan yattim ona cikis verdiler hic unutmucam birsey bu sekerli su
Balteknem mlsmrtgl şekerin vucuda girmesi ne derece dogru bilmyrm ama eskilerinde bir bildigi vardir.mutlaka
cileliana Sunaygoksu şekerli sudan gıcık alıyorum 2 gün sütüm az geldi sütüm gelmiyo diye cocuga vermeye çalıstılar daha cok sinirlendim kavga ettim moralimi bozdular çocuk emmiyodu onu içince hatırladıkca sinir oluyorum
ikizbabymom Sunaygoksu onun yerine poposuna sıcak su torbası koymayı ve ayak altına çam ağacı yağıyla masaj yapmayı dene
ilkgozagrimm Sunaygoksu benim kızıma da annemle kaynanam vermişti canım şerbet şeklinde cok içti kızım 😀
Mimarannee Sunaygoksu masaj yapın, belden aşağısını ılık suyla yıkayın. şekeri tanıştırmayın ek gıda da bile