Yusufbebekk Madecassol kremi göğüs ucu kendi olarak aldım bebeğe pişik kremi olarak kullanabilir miyim ? Çıkıp yeni krem alana kadar en azından.bilgisi olan var mı? İçeriğinde pişikte kullanıldığı yazıyordu sanırsam
MarlaSinger Yusufbebekk Sakın sakın. Çok kokulu bi krem bebeklere uygun olduğunu düşünmüyorum alerji yapabilir
Gin Yusufbebekk göğse sürülse de emzirmeden önce yıkanması gerektiğini söylemişti doktorum. Neticede ilaç kullanmamak daha iyi bebekte.
Yusufbebekk MarlaSinger evet çok kokulu ama göğüse sürülüyorsa o kadar zararlı değildir belki dedim ☺️
MarlaSinger Kız kardeşim yüzüne sürdü ve yüzü aşırı şişti bi anda alerji oldu. İnanılmaz kötüydü. Anafilaktik şok geçirdi yani. Ambulansla hastaneye götürdüm çok kötüydü. Bepanthen en iyisi ondan başka bi şey sürmeyin
MarlaSinger Yusufbebekk göğüsten de iyice silmeniz lazım. Hatta emzirirken onun Bile sürülmemesi lazım. Ben hamileyken doktorum ağrı kesici krem Bile sürme dedi şiddetli diz ağrılarım olmasına rağmen , aynı şekilde cildinize sürdüğünüz herşey süte geçer
Yusufbebekk MarlaSinger birkaç defa kullandım göğüs yaram geçti kullanırken göğsümü sıcak suyla yıkıyordum
ZeynepDuru Yusufbebekk hücre yenileyici bir krem diye biliyorum..yanık, yara tedavilerinde kullanılıyor..göğüs ucu yaraları içinde kullanılıyor..nohut tanesi kadar sürmenizde bir sakınca görmüyorum..tabi yine size kalmış
Timurunannesi Yusufbebekk antibiyitik bebeğe ağır gelebilir. Kullanmayın. Doktorum doğum sonrası enfekte olduğumda vermisti