Edakk Fistigim kesinlikle bebek yağı müthiş cözüm hiç bisey geçiremedi çoğu insandan yağı duydum yaptım ve bidaha asla olmadı
Eymen11 Fistigim 4 5 yemek kaşığı zeytinyağına 1 çay kaşîğı karbonatı karıştır macun kıvamına getirip yavaş yavaş tarayınca çıkıyor
Canmoglum- Fistigim ben son çare onu aldım birde ebebekten konak tarağı aldım 3 yıkamada geçti çok şükür
Hazalinannesi42 Fistigim Bizdr geciremedik 15 aylikken denemedigim yontem kalmadi. En sonunda mustelanin konak sampuanini aldik 2 yikamada bile ciddi ciddi fark var
Busbus2684 Fistigim karbonat çok zararlı denemeyin bence, biz Hindistan cevizi yağı sürdük banyodan yarım saat önce sürdük, saçını yıkarken geriye doğru taradık çıktı. 2 defa banyo ettirdik 2.de komple bitti
tubbaaa Fistigim MiniDolin şampuank önerdi bnm doktorum bizim de yağ geçirmemişti mustela da işe yaramadı bu şampuan ilk yıkamada gözle görülür fark etti canım trendyolda aldım arifoğlu serisinin zaten yorumlara da bakarsan 🌺
Mora Fistigim Konak kremini sürüp bir gece bekleyin yarın şampuanı ike yıkayın tarayıp hiç kalmıyor zeytinyağı asla dedi doktor daha çok besliyormuş