EslemEva_23 Kızım 10 aylık doğduğu günden beri reflüsü var ama durmuyor gerçekten yoruldum reflüsü olan anneler ne zaman dur Allah aşkına söyleyin gerçekten psikolojim bozuldu 😞
aybkkara EslemEva_23 yaa şimdi görünce üzüldüm bizde de reflü var belki 6 aylık olunca geçer diyordum 🤦🏻♀️
Yavrusununannesiii EslemEva_23 bizim için çok erken daha 1 aylığız reflüsü var oğlumun ağız dolusu kusuyor fışkırarak
Omom EslemEva_23 biz de reflüsü var sanıyorduk geçmiyordu çocuk deli gibi kusuyordu. Meğer o reflü değil mide bağırsak tepkili besin alerjisi ymiş. Bu konuda hiç bilgi verdi mi doktorunuz?
Edanurtas6565 EslemEva_23 benim oğlumda da 5 aylıkken olduğunu öğrendik şuan kusma VS yok ama doktora da gitmedik hiç geçti gibi duruyor ama bakalım en kısa zamanda gideceğiz
EslemEva_23 Omom hayır test yaptık ama hiçbirşey yok dedi doktor neden oluyor diyorum reflüden dolayı diyor artık aklım birşey almıyor veriyorum yiyor arkamı dönüyorum kusmuş
Omom EslemEva_23 benim bebeğim daha küçük üç buçuk aylık ama doğduğu günden itibaren fışkırarak kustu. Ne zaman ki ben diyet yapmaya başladım bıçak gibi kesildi kusması
Edanurtas6565 EslemEva_23 bizimde ilk doğduğu zamandan beri vardı da biz 5 aylıkken öğrendik mama veriyor musunuz
Omom EslemEva_23 yine de alerjisi varsa mamadan da kusar hipoalerjenik mama yemesi lazım ama doktorunuz yok dediyse yoktur tabi
Ebrugoktug08 EslemEva_23 bizde de var sürekli kusuyor sürekli üst değiştiriyoruz bıktım artık 4 aylığız bende 6 da biter diyordum 😭 gaviscon kullanıyoruz bi fayda yok
EslemEva_23 Ebrugoktug08 bizim 9 aydır var Rabbimin zoruna gitmesin ama dayanamıyorum artık bazen günde 2 defa 3 defa kusuyor bazen ağlıyorum keşke hamile kalmasaydım diyorum bir yere bile gidemiyorum kusar diye 9 aydır evdeyim
EslemEva_23 Edanurtas6565 aptamil verdik ilk doğduğu günden beri ama belki o kusturur diye mamasını değiştirdim bütün mamaları aldım ama sonuç değişmedi