Kkbraaa Merhaba anneler, 4 aylık bebeğiniz neler yapabiliyor, benimki dönemiyor, eline oyuncak verdiğimde tutup agzina götürüyor ama tam kavrayamadigi için düşürüyor hemen
Kk41 Kkbraaa 5.aya girdik hala dönme cabası yok bide sünnet oldu suan yüz üstü egzersizde yaptıramıyorum . Zamanı vardır illa ki🌸
Emilya_97 Kkbraaa Benimkide tam olarak oyuncaklari tutamıyor. 4+16 gunlik yeni dönmeye başladı ama tam dönemiyor elli altında kalıyor sonra ağlamaya başlıyor sonra denemekden vaz geçiyor. 4 aylikda en iyi yapabildiği şey sesinin cikdiki kadar bagirmak 🤣🤣🤣 surekli bağırıyor ve gülüyor
S6- Kkbraaa 4 ay 7 günlük yumuşak topu kavrayıp sallayabilşyor atıyor karnının üstünden sırt üstüne döndü bir kere
Bagdatli Kk41 sünnet deneyimi nasıl oldu canım çok huysuzlandımı çok ağrı çektimi haftaya bende yaptıracam 3. Ayı doldurduk
Kk41 Bagdatli Ben çok endişelendim ama yanındaydık klinikte oldu dikişli. gayet keyifli geçti eve gelince bi kaç çişinde çok ağladı o kadar. genel olarak iyiydi bizim ki hareketli baya 3 aylıkken pek anlamaz. Karton bardak koyduk her gün zeytinyağ damlatıyorum. Sozıntı şeklinde kanama oldu normalmiş . 3. Gün iyileşmeye başladı 3 gün sonra ılık banyo yaptırdımay başladık . Krem kullanıyoruz sabah akşam . İlk 2 gün fitil kullandık.Calpol bile vermedim. Bi sıkıntı yok şükür . Geçmiş olsun şimdiden🌸
Cns1903 Kkbraaa Altı açıkken sağa sola dönüyor bazen yüzüstü döndüğü oluyor elını daha rahat yiyebilmek için 😁😁😁😁 sürekli elın ağzında elıne verdıgım bışeyı tutuyor ama tam kavrayamadığı için düşüyor. Birde yüzüstü emekler pozisyonda ayaklarına destek verınce kendını ileri atıyor. bu ay sünnet ettırdık biraz mızmız yavas yavas düzeliyor şükür