fatma_6141 Kızlar 2 ay önce doğum yaptım makat bolgemde şişlik agrı var basur biliyorum ama makatımın dış bölgesinde mor veya siyah gibi leke tarzı bişe var normalmı acaba panik oldum
Egemen26 fatma_6141 canım bende sekiz ay oldu bi türlü geçmedi kabız olma ben kabız oldukça acıyor tuvalete girmek istemiyorum artık kabız olduğumda
Esmeler2 Bazı basurlar içte bazıları dışta oluyor. Basur zaten damarda kan tıkanıklığı o nedenle bence normal ama kesinlikle doktora görünmen gerek. Belki ileri dereceye gelmiş olabilir
fatma_6141 Esmeler2 ya oyle olabılır mı içimi rahatlattınız makatın şiş bolgesının dışında bırı nokta şeklinde digeri uzunlamasına ya internete yazınca kanser vs cıktı baya kafaya takıp panıkledim
Kayram2808 fatma_6141 onun içinde sıcak suya oturabilirsin rahatlatır diyo bilmiyorum Hepsi aynımıdır
fatma_6141 Kayram2808 evet ya rahatlatıyor ama galıba bendekı başlangıcı pazartesi doktora gidicem bakım ne dicem lazerle tedavısı varmış
fatma_6141 Egemen26 sormayın ya doğumdan 2 ay sonra oldum bıde anlamadım yoktu birden oldu hormonlardan galıba zor bişey acısı
Mommy2b fatma_6141 mor siyah gibiyse damarlarla alakalı birşey olabilir bence mutlaka doktora gidin hatta kibarca nasıl söyleyebilirim bilmiyorum ama tuvaletinizi yaparken ekberinizi çok zorlamayın derim
fatma_6141 Mommy2b evet mor siyah gibi şiş olan bölgenin dışında bende sizin gibi düşündüm damarla alakalıdır dımı ya biraz telaş yaptım